Inlägg från: alltvarupptaget |Visa alla inlägg
  • alltvarupptaget

    då är väl han ganska lik mig med sånt där, jag tycker inte om rökning och jag stödjer inte folk som röker. Behöver dom stå ute i regnet å ta en cigg så får dom göra det själva, jag följer då inte med ut. Tycker jag att min sambo dricker för mycket eller äter för mycket av en viss sak så tänker inte jag hjälpa den personen med att få mer sånt. Då får den hämta det själv. Han är smart din gubbe. 

  • alltvarupptaget
    Ooops skrev 2015-03-25 21:39:34 följande:
    Haha sista meningen ska minsann inte visa honom. ;). Klart att han tycker att jag dricker för mkt läskeblask, men kan man inte hämta för att vara snäll? För min del så dricker jag max 1-2 små glas per kväll. Jag hämtar öl snus whiskey eller vad han nu ber om. Jag tycker dessa tre tex luktar skit, inget jag dricker eller använder. Men jag hämtar för att göra han glad. Nog mest det jag blev störd av.
    per kväll???? ta något glas på helgerna istället. Nej men skulle du ge en 250kgs person en kaka för att vara snäll? nej det skulle du inte för att du vill inte att den personen skall fortsätta med att göra något du inte tycker om.
Svar på tråden Hämta min jävla Pepsi tack!!