Inlägg från: Anonym (Arg) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Arg)

    Han glömde mina kläder, nu skiter sig månaden

    Hade beställt nya kläder, för första gången på länge jag lyckats spara undan så jag faktiskt kunde unna mig en ny garderob.
    Givetvis så ska det mitt i det dyka upp en oförutsedd utgift så jag inte har råd ändå, så blev till att skicka tillbaka det (tack o lov för fri retur iaf).
    Skulle skickas med dhl, vilket visade sig att de inte har där vi brukar skicka tillbaka, men sambon såg att det fanns bredvid hans jobb, så han erbjöd sig att ta med det och skicka åt mig. 
    Sagt och gjort.. Och igår när jag frågade efter pappret man får när man postar blev han först helt stum och sen sa han att han måste ha glömt påsen på tåget. Jag frågade om han drev med mig, men nej. Allt är borta. Knappast att den som hittar det skulle posta det..

    Jag bara gråter och är så arg, jag kan knappt prata med honom. Så jäkla mycket pengar bara borta! 
    Han har inga pengar att betala det oförutsedda för och så hade han mage att bli arg när han fick veta vad mitt gått på.. Som att det är hans problem..

    Vad tusan kan jag göra? Någon som har råd? Att kontakta företaget känns meningslöst, hur ska de kunna tro på det?

  • Svar på tråden Han glömde mina kläder, nu skiter sig månaden
  • Anonym (Arg)
    nanneN skrev 2015-03-26 14:41:34 följande:

    Grundproblemet är väl egentligen att du shoppat kläder du egentligen inte har råd med.

    Men givetvis är det han som slarvat och jag tycker nog han borde ersätta dig. Har han inte råd just nu så gör upp en avbetalning eller liknande överenskommelse.
    Du måste ju förstås ligga ute med pengarna eftersom företaget ska ha betalt.


    Jag HADE ju råd, jag har sparat undan sen i julas för att kunna unna mig något och då råkade det bli kläder. Att den här avgiften sen dök upp är inget jag kunde förutse och är egentligen minst lika mycket hans, men han har inga pengar till det så blev mitt ansvar att betala.
  • Anonym (Arg)

    Nej vi har inte gemensam ekonomi, vi har provat, men då fick han för sig att vi plötsligt hade mer pengar än vi egentligen har bara för att han såg en större summa direkt.. Så han levde över våra tillgångar de månader vi provade innan jag fick nog.
    Ska ringa runt och höra, men känner mig inte allt för hoppfull :(

  • Anonym (Arg)
    nanneN skrev 2015-03-26 14:52:13 följande:
    Oförutsedda utgifter bör man alltid räkna med, så nej, du hade faktiskt inte råd.

    Jag förstår inte hur folk kan anse sig ha råd med någonting när det innebär att dom totalt tömmer sina tillgångar för att kunna köpa det.
    Det där gör mig bara arg, du har ingen som helst insyn i vår ekonomi, hur kan du påstå att jag tömmer "våra tillgångar" för att kunna köpa det? Tanken slog dig inte att även den buffert vi kunnat ha går åt?
    Jag tar mitt ansvar, jag skulle skicka tillbaka det jag sparat till fast det egentligen inte är min avgift, så hur tusan kan det här vara mitt fel!?
  • Anonym (Arg)
    nanneN skrev 2015-03-26 15:21:40 följande:
    Med tanke på att TS själv säger att hon inte har råd, och till och med lägger till att det är tur att det var fri frakt, så anser jag inte att det är ett dugg förhastat att dra slutsatsen att TS inte har någon buffert kvar.
    Anonym (Arg) skrev 2015-03-26 14:27:19 följande:

    Givetvis så ska det mitt i det dyka upp en oförutsedd utgift så jag inte har råd ändå, så blev till att skicka tillbaka det (tack o lov för fri retur iaf).




    Fri frakt var med tanken på att paketet blev tungt, så jag vill inte tänka på vad det hade kostat om man hade fått betala frakten.
    Det finns inte en suck att jag hade kunnat förutse den här utgiften och både det mesta av bufferten plus mina pengar gick åt för att betala den. En utgift som egentligen inte ens är min! Vi har inte behövt använda oss av mer pengar på hur länge som helst så fanns inget som säger att jag inte "har råd". Jag hade sparat just därför, inte för att betala hans skit, men nån måste ju.

    Nu påstår han att han kan få låna en del av sina föräldrar "så då gör det ju inte så mycket att det blev så".. Vadå gör inget!? Mina pengar då!?
  • Anonym (Arg)
    viseversa skrev 2015-03-27 11:58:35 följande:

    Då lånar han såklart pengar och ger som till dig!!


    Han tänker betala sin avgift med det.. Mitt är tydligen inte någon högprio..
  • Anonym (Arg)
    Lord Hans skrev 2015-03-28 08:42:52 följande:

    Man kan ju tycka att ni förtjänar varann...


    Jag väljer att tro att du bara är ute efter att provocera.
  • Anonym (Arg)
    asdqwe skrev 2015-03-28 09:51:25 följande:

    Klantigt av honom. Men han ville ju faktiskt vara snäll och hjälpa till.


    Och det gör det okej? Det var ju hans fel att det behövdes skickas tillbaks öht.
  • Anonym (Arg)
    asdqwe skrev 2015-03-28 18:34:05 följande:

    Nej, men han kan naturligtvis undvika att hjälpa till med, så slipper han få skit om något går fel.


    Skämtar du? Han glömde mitt paket som jag skickade tillbaka för hans skull, han vägrar ersätta det och blev arg över vad jag betalat för det fast det öht inte berör honom, och du anser att "något gick fel"? Det är inte så att nån ryckte det ifrån honom eller att paketet gick sönder, han glömde det på tåget!
  • Anonym (Arg)
    asdqwe skrev 2015-03-28 19:02:27 följande:

    Jag har bara läst trådstarten, så jag fick intrycket att han ville vara snäll och hjälpa dig att skicka tillbaka ett paket du ångrat att du beställt.


    Hans ekonomi har kört ihop sig, JAG skulle vara snäll och hjälpa honom att lösa det och då blev det så här?
Svar på tråden Han glömde mina kläder, nu skiter sig månaden