Inlägg från: Lejonet83 |Visa alla inlägg
  • Lejonet83

    Graviditetsillamående - känns nästan som att jag ska dö!

    Gravid38 skrev 2015-03-27 12:44:00 följande:

    Jag har bara testat vanlig Lergigan men jag blev helt utslagen av det och tyckte ändå att det inte tog bort illamåendet de stunder jag var vaken. Vågar inte prova compen då jag vet att där är uppiggande i den för jag brukar få stark hjärtklappning av kaffe.


    Hej, varit/är i samma sits och vet precis vilket h-vete det är! Man blir helt slut både fysiskt och psykiskt.. Varit heltidssjukskriven i ca 2mån pga yrsel/illamående/kräkningar. Tillslut vågade jag testa lergigan comp och det hjälpte så jag kan röra mig uppe! Jag dricker inte heller kaffe i vanliga fall, blir lätt påverkad, är liten och nätt i kroppsbyggnad. Mitt råd är iaf att våga testa!! Jag har klarat mig på 1 tablett/dygn så man behöver inte maxa. Var också orolig och rädd över just detta. Ser jag i backspegeln så borde jag testat så fort jag fick receptet från bm.

    Fortf ett begränsat matintag, bara vissa grejer som fungerar. Kall mat, yoghurt, mackor, sallader, frukt och grönt går bra. Pannkakor! Lukt- och smakfri mat.
  • Lejonet83

    Det tycker jag absolut! Jag önskar som sagt att jag hade gjort d tidigare för att kunna få i mig och behålla vätska/näring! Om vi mår dåligt, mår ju inte heller bebis bra av det tänker jag :) Lycka till o kämpa på!

Svar på tråden Graviditetsillamående - känns nästan som att jag ska dö!