• sextiotalist

    Helt störd situation! Hur ska jag kunna hjälpa min mamma?

    Men snälla nån. Det var det värsta, den primitiva i mig säger att nu går du och din syster med era respektive hem till den mannen och gör exakt samma sak, men jag inser att det blir ju inte bättre av det hela.

    Jag föreslår att din mamma och Anders säljer huset, flyttar någon annanstans och bryter kontakten helt med den släkten. Det måste vara en lättnad för den släkten eftersom hon är så "avskyvärd".

    Kan ni komma på något som gör att detta hat uppstått? Kan det vara kontrollbehov hos släkten, att de hade "sett ut" en annan kvinna, att ni har klarat er bra? Att din mamma är en toppenkvinna?

  • sextiotalist
    Anonym (Dotter) skrev 2015-03-27 12:28:50 följande:

    Min mamma är högutbildad och berest, det kanske inte har med saken att göra men Anders hade bott hemma hos sina föräldrar fram till han träffade min mamma. Han hade aldrig haft nåt förhållande innan det. Han var även den som gratis fixade allt åt släkten, ordnade julgranar, skottade snö, fixade midsommarstång osv, vilket han inte har tid för lika mycket nu när han är gift. Det kan vara därför.

    Mamma är såklart jättearg och ledsen på sin man som inte gjorde nånting, jag ringde även till honom igår och skällde ut honom men han svarade bara enstavigt och sa att han inte visste vad han skulle göra.

    Mamma vill nog inte ens bo kvar där men hon har en ganska stor hund som gör att hon inte bara kan sova på nåns soffa tills hon hittat nåt Rynkar på näsan hunden är hennes lilla bebis och jag tror inte hon nånsin skulle kunna lämna ifrån sig den.


    Jag tror det har med saken att göra, det finns personer som inte klarar av välutbildade kvinnor och som har erfarenhet (tänker på en annan tråd här nu, kan tänka mig att den skällande mannen kan liera sig i gruppen kränkta vita män) av annat än den närliggande socken.
    Har hon dessutom oförskämdheten att lägga beslag på släktens hustomte och allt-i-allo, så har de säkert retat sig på det också.

    Nej, din mamma behöver inte fly hals över huvudet, men de (hon) bör leta efter ett annat hus i en annan bygd så de slipper den intoleranta släkten
  • sextiotalist

    Det bästa är nog om de gör en tyst och diskret sorti, ingen dramatik (det verkar de andra vara så bra på) och när de flyttat "satkärringen med make har flyttat, den nys adressen får ni inte"

Svar på tråden Helt störd situation! Hur ska jag kunna hjälpa min mamma?