• kasovi

    Förstorade brösten för 7 månader sen..

    Vilken typ av inlägg har du?

  • kasovi
    Anonym (M) skrev 2015-03-27 22:20:22 följande:

    Något får mig att tro att TS är en man som vill övertala kvinnor att fixa brösten. Inläggen låter inte seriösa på något sätt.


    Haha, exakt min tanke
  • kasovi
    Anonym (silicon) skrev 2015-03-28 21:30:44 följande:
    Eh? ja *suck*? att vara glad och positiv är lite misstänkt va??

    Är väl precis just därför jag startade tråden. För att jag mötte människor som hade precis den här inställningen. Att brösten är till för männen, det är fullt och helt männens påhitt, krav och förhoppningar.

    Det gör riktigt ont efter operationen, men med den förbättrade livskvalitet det faktiskt gett var det värt det helt klart. 

    Jag har pratat med många väninnor som varit ledsna över att de blivit tomma efter barn, viktnedgång men hindrats då andra KVINNOR är så nedvärderande och direkt säger att det är för att behaga män.

    Att förlora sina tuttar är som att förlora vilken annan kroppsdel som helst. Får man cancer är det helt okej att göra op och få inlägg dock.
    Glad och positiv vet jag inte... Låter mer sådär överdrivet påklistrat.

    Jag har inte alls nåt emot tuttoperationer och vad anledningen är att man gör det. Jag tänkte själv göra det när jag är färdig med barntillverkningen. Både för min egen skull och för min sambo.

    Fast din trådstart är ganska övertydligt påhittad eftersom varannan mening handlar om hur jäääävla nöjd du är. Skitkul! Visst.

    Var vill du komma nu då?
Svar på tråden Förstorade brösten för 7 månader sen..