Inlägg från: Anonym (ingen garanti) |Visa alla inlägg
  • Anonym (ingen garanti)

    Skaffa barn för man är uttråkad?

    Anonym (TS) skrev 2015-03-30 20:25:26 följande:
    Hur gammal var du då? Om jag får barn vill jag också känna så, att de är mina bästa beslut. Men så känner jag tidspress, att jag inte har tid att vänta på att barnlängtan ska komma, att vi borde köra ändå även fast jag velar. Vill ha garantier på förhand att det kommer bli bra och att barnet kommer vara det bästa som hänt, men den garantin kan jag ju inte få.
    Fast någon garanti kan du ju aldrig få. Precis som det inte finns någon garanti med andra mänskliga relationer heller. Men väldigt få personer går omkring och är singlar bara för att det inte finns någon garanti på att det håller om de blir ihop med någon.
  • Anonym (ingen garanti)
    Anonym (TS) skrev 2015-03-31 17:34:08 följande:
    Nä jag vet... Men vill ha ändå, haha ;) men att sätta ett barn till världen är så stort, om jag är singel eller ej drabbar bara mig (och min partner då). Men om jag får barn och inte älskar barnet, eller är en kass förälder, då kan det förstöra barnets hela liv!
    Jo..men han/hon kommer ju ha en pappa och andra släktingar och så småningom vänner också som kan ge mycket kärlek om du inte kan. Och även om du skulle bli en dålig förälder så finns det ju krasst sett rätt många med halvtaskiga relationer med sina päron vars liv inte har blivit förstörda. Barnet växer ju så småningom upp och får efter ett tag möjlighet att skapa ett bra liv och omge sig med personer som uppskattar denne. Och tur är väl det!
Svar på tråden Skaffa barn för man är uttråkad?