Inlägg från: Anonym (mikaela) |Visa alla inlägg
  • Anonym (mikaela)

    Hur hade ni reagerat om er kille sa så här?

    Min kille träffade min familj för första gången. Han var trevlig och sa att han tyckte att de också var trevliga men att de var lite white trash och fula. Jag blev helt ställd. Hur hade ni reagerat?

  • Svar på tråden Hur hade ni reagerat om er kille sa så här?
  • Anonym (mikaela)

    Jag blev så klart ledsen. Jag vet att min familj är lite speciell, typisk arbetarklass och inte så sofistikerade. Jag hade kanske förstått om han reagerade över det, men att han isåfall höll det för sig själv. Det var inte hans åsikt i sig som gjorde mig upprörd, utan det faktum att han berättade det till mig. När han märkte att jag blev arg så sa han förlåt och tyckte inte att det var mer med det.

    Jag inser ju att det ser dåligt ut att han beter sig så, men är det så illa att jag bör överväga att avsluta relationen? Är så himla kär i killen och vi har träffats ganska länge redan.

  • Anonym (mikaela)
    Anonym (Fyfan) skrev 2015-03-31 14:09:31 följande:
    Otroligt otrevligt av snubben. Har han Asperger möjligen? De förstår ofta inte ironi och satir utan tror ofta att man kan säga vad som helst hur som helst.
    Jag vet inte... Han har sagt liknande saker om mig till mitt ansikte, men det har han slutat med efter att jag påtalade hur patetiskt det var att bete sig så. Han är nog lite osäker av sig och ser mycket till status och har ett behov av att ibland känna sig bättre än andra.
  • Anonym (mikaela)
    Anonym (Fyfan) skrev 2015-03-31 14:30:02 följande:
    Varför vill du ens vara ihop med en sån?
    Detta är ju inget som sker dagligen, det har varit vid ett fåtal tillfällen. I övrigt är han väldigt fin och kärleksfull. Så det gör mig förvirrad över om detta är något jag bör/kan förlåta eller om det ska vara en dealbreaker trots att han kan vara fin i övrigt.
  • Anonym (mikaela)
    Anonym (Fyfan) skrev 2015-03-31 14:56:15 följande:
    Har du försökt prata med honom om det? Han kanske inte är helt medveten om hur han verkar.
    Det är svårt att lära en gammal hund att sitta. Han är medveten om att han ibland kan vara nedlåtande och i stunden då vi pratar så lovar han att ändras. Men det är bara så han är.
Svar på tråden Hur hade ni reagerat om er kille sa så här?