Inlägg från: Mercurialis |Visa alla inlägg
  • Mercurialis

    Någon med erfarenhet av att läcka fostervatten?

    När jag väntade mitt första barn, fick jag vattenavgång i vecka 32+3. Jag blev inlagd, fick kortisonsprutor för bebisens lungmognad, fick antibiotika i åtta dygn, övervakades med blodtrycks- och temperaturkontroller morgon och kväll och bebisen övervakades med CTG morgon och kväll.

    Efter två veckor fick jag åka hem. Jag skulle fortfarande ta tempen morgon och kväll hemma för att kolla om jag var på väg att få en infektion.

    Hela tiden läckte jag fostervatten, i större och mindre mängd.

    Jag blev igångsatt i vecka 36+1 i enlighet med vad som beslutades i samband med att jag kom till förlossningen med vattenavgång.


    Don't walk in front of me, I may not follow. Don't walk behind me, I may not lead. Walk beside me and just be my friend.
  • Mercurialis
    Loe skrev 2015-04-01 16:41:47 följande:

    Tack för ditt svar!

    Då var du alltså hemma två veckor innan förlossningen? För mig har de satt gränsen till 37+0, vilket innebär 8 veckor hemma.


    Ja, två veckor ... bara, tack och lov. Det var inte roligt att läcka vatten hela tiden. Jag ville ogärna gå hemifrån, eftersom det ibland kom så mycket vatten att jag blev blöt ner till knäna, trots tjock binda
    Don't walk in front of me, I may not follow. Don't walk behind me, I may not lead. Walk beside me and just be my friend.
Svar på tråden Någon med erfarenhet av att läcka fostervatten?