• monn

    Har slutat med levaxinet, känner mig zombie!

    Hej! Förstår att du kan må dåligt. Jag har precis börjat med levaxin och tyckte att jag kände stor positiv skillnad på bara två veckor. Så du kan säkert må dåligt snabbt, hoppas det ordnar sig!


    Anonym (H) skrev 2015-04-01 12:23:11 följande:

    Hej

    Jag har slutat ta mitt levaxin helt nu, har varit utan i 3 veckor, ska lämna blodprov om några veckor för att kolla värden för sköldkörteln.

    För de som är insatta på detta... Jag hade 3,5 i tsh innan jag började med levaxin, vilket den läkaren tyckte var en liten underaktivitet i sköldkörteln.

    Började med levaxin, tsh kom ner till 2 efter några månader, tog minsta dosen på 25. Blev gravid inom kort också och mådde mycket bättre.

    Har legat på 2 länge, en ny läkare tyckte jag skulle prova börja ta halva tabletten för att sedan sluta ta levaxinet helt, hon sa att jag ligger inom normalvärdet även med tsh på 3.5. Jag tog halva under 2 månader, mitt tsh-värde kom upp till 3.5.

    Det jag hade från början innan levaxin då jag kände mig seg som bara den, kände mig aldrig pigg, var utmattad, håret sprött huden torr osv.

    Nu känner jag mig jättetrött igen, hud och håret är flygit och torrt.

    Vet inte om det beror på att jag slutat med den, kan symtomen komma såhär snabbt efter?!


Svar på tråden Har slutat med levaxinet, känner mig zombie!