• CissiJissi

    Autism? Vaccinskada?

    Har du gjort en research online? Jag löste nyligen omen kvinna som upplevde EXAKT samma sak, efter just det vaccinet försvann hennes dotter totalt. Efter lång tid fick hon en spruta som typ var en motgift till det vaccinet och sakta men säkert kom dottern tillbaka.. Sjukt hemskt :/ ska försöka hitta länk..

  • CissiJissi
    Darguads skrev 2015-04-07 23:19:24 följande:

    När "motgiftet" är sprunget från homeopati borde man dra öronen åt sig... Och listan över vad vaccin innehåller visar verkligen nivån på författarens kunskaper om och inställning till ämnet.


    Dra öronen åt sig? Själv blir jag bara så otroligt glad för dem att det fanns en lösning, det känns helt otroligt, men så fanns det.. Mamman fick tillbaka sin dotter..
  • CissiJissi

    Jag har NOLL koll, men är man autist så föds man väl som det? Är man fullt frisk, och sen blir "som en autist" efter ett vaccin, och sedan återkommer och är sig själv igen efter ett motgift - då har man ju orsak att spekulera kring vaccinet.. Men man var ju inte en autist för ett tag.. Och man blir ju inte plötsligt en autist.. En väldigt stark och inte så vanlig reaktion på vaccinet är det onekligen.. Hemskt:(

  • CissiJissi
    Oroligmamma10 skrev 2015-04-08 15:35:26 följande:

    Min yngsta son på snart 8 månader har bara fått sin första vaccinering vi sa nej sen till andra.

    Han blev verkligen jättesjuk.

    Vet ett annat 3 månaders spädbarn som dog efter vaccineringen.

    Denna tråden skulle ju egentligen inte handla om för och emot vaccin, men vissa sjukdomar minskade redan innan vaccinering pga bättre hygien.

    Att man kan få autism av vaccin är sant det är en utav biverkningarna.

    Men det är ju tur för er som är FÖR vaccin att era barn inte blivit sjuka, de flesta blir ju inte det, men för oss som blir drabbade så stjäl det ens barns liv.


    Ja det är ju helt fruktansvärt.. Hatar att det ska vara så för vissa.. Och för varje barn man vaccinerar så bara hoppas man allt kommer bli bra liksom.. Sjukt jobbigt..
  • CissiJissi
    Anonym (AST) skrev 2015-04-08 17:24:44 följande:

    Min 3-åring har autism. Hans utveckling var också helt "normal" fram till 1,5-2 års ålder, sen började det avvika. Det är nämligen det som är det vanligaste med autism; det är då det börjar märkas för de flesta.

    Varför skulle ditt barn inte utvecklas om det var "riktig" autism? Vad har du för kunskap om autismspektrumet? Det är enormt brett. Min 3-åring utvecklas massor hela tiden, lär sig massor av nya ord och färdigheter, men han lär sig ojämnt. Han kan rabbla alfabetet men är ointresserad av att lära sig ta på sig byxorna, typ. Det du beskriver är inte ovanligt för barn med autism.

    Sen finns det t.ex PANDAS som kan orsaka autismliknande symptom. Det finns också barn som får autismdiagnos men i högre ålder inte uppfyller diagnoskriterierna. Diagnoser på barn, särskilt symptomdiagnoser, är en "färskvara" och ska följas upp då och då.

    Sen sist så rekommenderar jag den här texten, för lite mer perspektiv kring autism och vaccin: medium.com/the-archipelago/im-autistic-and-believe-me-its-a-lot-better-than-measles-78cb039f4bea


    Tack för info! Väldigt intressant att höra från folk som vet från egen erfarenhet!
Svar på tråden Autism? Vaccinskada?