• Anonym94

    Planerar barn Skåne/Blekinge

    Ja jag bor i blekinge & planerar barn :) är på "första försöket" nu, hade min sista mens 21 mars så jag är på cykeldag 45(!) idag.. Fortfarande inga som helst tecken på mens så antingen blev jag gravid direkt eller så är det väl för att jag slutade med p-piller & att kroppen inte kommit igång ännu :)

  • Anonym94

    Ja jag har gjort typ 8 gravtest men alla visar negativt eller är väldigt otydliga. Streck som går att trixa fram eller tydligt svaga streck som dyker upp efter testtiden. Så dryyygt.. Funderar dock på att testa clearblue digital som man verkligen inte kan avläsa fel, men är lite för snål för det hehe.. :)

  • Anonym94

    Imorgon ska jag testa med cb digital.. Åh är så nervös! Om jag nu inte är gravid vill jag ändå veta om jag måste "kolla upp mig" eftersom det är 50(!) dagar sen senaste mens på lördag.. Imorgon är det en vecka sen senaste testet :)

  • Anonym94

    MHK: ååh grattis!

    Asså vafan cb digital visade "inte gravid".. Sååå jobbigt, blir inte jätteledsen om jag inte är gravid nu, men jag fattar ju ingenting! Cykeldag 50 nu och oroar mig varje dag ifall mensen ska komma eller inte ju.. Vi har vita byxor som "dresscode" på jobbet så jag är lite nojig hela tiden ifall det bara kommer helt plötsligt hehe.. Kommer ju inte ihåg hur det va att få mens "bara sådär" när man inte hade p-piller och inte fick välja själv ;)

  • Anonym94


    Jag vet att man inte ska bryta upp dessa test men gjorde det bara för skojs skull för jag sett andra göra det :) alltså två streck var ju jättestarka. Och enligt bild 2 så ska jag vara gravid eftersom mitt såg ut så när jag öppnade upp testet? Men det stod ju ändå "inte gravid" på testet?! Fattar ingenting just nu..
  • Anonym94

    Enligt bild 1* menar jag, så borde det stått "gravid 2-3 veckor" ?!

  • Anonym94

    En annan sak som är konstig är att testet visar starkast på LOW sensitive strip och svagt på den högkänsliga..?

  • Anonym94

    Vet inte när jag hade BIM riktigt men ör på cykeldag 53(!!)

  • Anonym94

    Inte konstigt att jag inte fått mens på 70 dagar..;) dock är detta graviditetskollens . Men med kvällsurin! Jag är i chock. Tror inte på det förrens jag testat cb digital :p

  • Anonym94


    Okej nu tror jag på det.. Oj herregud 3+ veckor med kvällsurin... Hur ska jag kunna lista ut hur långt gången jag är när jag är på cykeldag 70 haha?! Kan man ringa vårdcentralen och få reda på det även om det är tidigt? Har ju iiingen aning! Skulle det vara enligt sista mens är jag i vecka 10 och det känns typ omöjligt då jag testat negativt hela april.. herregud jag är i chock! Det kom ju lägligt till mors dag helgen :)
  • Anonym94

    Tack!! :) Alltså jag har tempat & användt natural cycles och enligt den hade jag ägglossning 10 maj och är i vecka 4+6 idag. Så jag får väl ta och lita på det så länge :)

  • Anonym94

    Ojjj jag vet inte! Slösade på så många test så jag la av tillslut.. Jo förresten 26 april är sista gravtestet jag skrivit in i natural cycles. Ja tempen ökade rätt rejält! Eller ja ca en halv grad men brukade ligga på runt 36.00 och helt plötsligt var den på 36.70 osv :)

Svar på tråden Planerar barn Skåne/Blekinge