Inlägg från: pandoraDiem |Visa alla inlägg
  • pandoraDiem

    Planerar barn Skåne/Blekinge

    Hej!

    Bor i Malmö med fästmannen. Blir 30 år om en vecka och har försökt sen i aug förra året. Har bim om en vecka ungefär men fick precis spotting så mensen kanske dyker upp tidigare än väntat :(

    Hur går det för dig? Har ni satt igång med försöken än?

  • pandoraDiem

    Hehe, visste inte att det fanns såna knep :) om det funnits sånt för tvillingar hade jag varit lycklig, har varit sån jobbig period att försöka få till ett plus så hade varit trevligt att få två på direkten :)

  • pandoraDiem
    FruGru skrev 2015-05-08 16:42:28 följande:
    Hade oxå velat ha tvillingar. Enda jag läst ang det är att ålder o intag av folsyra spelar roll :)
    Skönt att åldern kan vara till ens fördel ibland då ;) Även om det såklart minskar chanserna att bli gravid överhuvudtaget, men ändå :)
  • pandoraDiem
    MHK skrev 2015-05-08 17:27:24 följande:

    Hej. Bor oxå i skåne och är 33 år. Har två pojkar, 6 och 4. Längtar till en flicka men blir absolut inte besviken om tredje barnet blir en pojke, de e helt underbara. Fick ett plus för några dagar sen så det blir ännu ett vinterbarn????


    Kul med fler i tråden :) Och massa grattis såklart!
  • pandoraDiem

    Haha, vilka tårtor :) Ja, det växer ju så det knakar där ute på alla träd och blommor så man kan ju alltid hoppas att det smittar av sig :)

  • pandoraDiem
    spralleben2 skrev 2015-05-09 21:17:44 följande:

    Hej
    Vi ska också börja snart! Väntar på en mens till om ca en vecka och sedan blir det till att ligga :)

    Det är så himla spännande! Att ingen vi känner vet. Eller ja min sjukgymnast vet på grund av mina tidigare skador i ryggen men annars är det ingen som vet! Tihi! blir helt pirrig och glad av att tänka på det! Tänk om man skulle gå och bli gravid snart!

    Vi bor i Skåne.


    Välkommen hit! Ja visst är det spännande :) Visst att det ibland också är frustrerande, men när man tänker efter på att man faktiskt försöker att skapa ett nytt litet liv så är det ju sjukt häftigt och spännande :)
  • pandoraDiem
    debbie85 skrev 2015-05-12 09:12:13 följande:

    Erica1985 Vad bra att det finns nåt som hjälper!

    pandoraDiem Är du säker på det? Har mensen kommit? Vilken dag i din cykel är du på?


    Är rätt så säker, är på dag 28 (äl+14). Plussade på denna dag förra gången och då var det ett utomkveds där hormonerna brukar stiga långsammare än vanlig graviditet så har inte mycket hopp att det tagit sig denna gång. Mensen har inte kommit än, men den är ju beräknad först idag så den dyker nog upp snart. Brukar egentligen vänta med att testa till åtminstone bim+1, men dum som jag var tyckte jag att det skulle vara häftigt om jag fick ett plus på min födelsedag.
  • pandoraDiem
    debbie85 skrev 2015-05-17 09:20:51 följande:

    Jag är gravid!!! Så kul! Mannen och jag är så glada! Jag är alldeles fnissig och uppspelt!! ÄL+11/BIM-3 idag. Det blir BF den 26/1. Vår dotter (född i januari 2014) ska bli storasyster.


    Va kul :) Grattis!
Svar på tråden Planerar barn Skåne/Blekinge