Inlägg från: Anonym (En mamma) |Visa alla inlägg
  • Anonym (En mamma)

    Nån som haft kraftig blödning efter v. 12 som det gått bra för?

    Ja. Hade mycket kraftiga blödningar ända fram.till v20 och barnmorskan sa att det var omöjligt att rädda det här, missfall på gång. Låg inlagd och åt Cyklokapron och fick Bricanyl mot värkar. Har idag ett par välskapta tvillingar.

  • Anonym (En mamma)

    Moderkakan kan sitta lite lågt placerad och när livmodern växer lossnar moderkakan lite i nederkant. Moderkakan är rik på blodkärl och kan blöda rätt ymnigt även vid en liten skada. Det var den förklaring jag fick.

  • Anonym (En mamma)
    Hallonmaja skrev 2015-04-16 14:48:11 följande:

    Nu är allt hopp borta typ :'( På toa förut kände jag hur nåt kom ut. Var som en trådig ljusbrun klump (ursäkt äcklet). Sen när jag duschade kände jag att nåt kom ut. trodde jag blödde men det var inte rött. Är rädd att det var fostervatten. Blev jätterädd igen och ringde 1177 men får ingen kontroll idag. Får vänta tills imorgon. Han bara sa att de gör inget nu ändå. Antingen stöts det ut eller så får jag söka akut om jag störtblöder eller får feber. Då måste man göra ingrepp. Fattar ingentin. Kub förra v visade att allt var bra och nu detta när jag nästan är i v 15! Aldrig varit med om nåt hemskare .... Bara ligga och vänta. Ont i örat får man komma akut för men inte detta! Förstår att de inte kan göra något om det är missfall men varför lyssnar ingen på min oro och ångest?


    Lilla vännen <3 Känner starkt med dig och förstår att du är både ledsen och rädd. Tyvärr finns inga tröstens ord att ge i denna stund, vi kan bara känna varmt med dig i din sorg.
  • Anonym (En mamma)

    Stort grattis och lycka till! Och säg för all del inte tack, jag är skrockfull. Att tacka när nån säger lycka till betyder otur <3

Svar på tråden Nån som haft kraftig blödning efter v. 12 som det gått bra för?