Inlägg från: Anonym (Dörrmatta) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Dörrmatta)

    Min pojkvän har aldrig tid

    Lägg ner att fjäska och krypa för din pojkvän. Du älskar honom så mycket. Uppenbarligen älskar han inte dig, du kommer långt ner på hans prioriteringslista. Köp killen ett marsvin han kan gulla med när han känner behov av värme och ömhet och föreslå honom att gå till en prostituerad istället och betala för avsugningar och andra sexuella tjänster. Du ställer ju upp som en gratishora åt honom med övriga tjänster som att köpa hem fika och gott utan att få något tillbaka.

    Förlåt att jag använder ordet gratishora, det är inte elakt menat mot dig utan sättet som han behandlar dig på. Det finns massor med trevliga singelkillar där ute som skulle kunna offra sin högerarm för att träffa dig.

  • Anonym (Dörrmatta)
    Anonym (There for you) skrev 2015-04-18 09:57:00 följande:

    Skaffa en kk


    Det är väl precis det hon redan har nu, en kk. Det är väl ett seriöst förhållande hon vill ha där hon får tillbaka lika mycket som hon ger ut.
  • Anonym (Dörrmatta)
    Anonym (There for you) skrev 2015-04-18 10:13:57 följande:

    En rättvis kk menade jag ;)


    Tycker du att det verkar som att det är det hon söker? Hon skriver att hon köper hem fika, föreslår resor tillsammans. För mig låter det som om hon vill ha ett riktigt förhållande, någon att älska och bli älskad av tillbaka. Hon vill att han ska vilja vara mer tillsammans med henne. Hade hon varit ute efter en kk hade hon varit nöjd med läget som det är nu. Herregud, flickebarnet är bara 16 år! I den åldern - och för all del senare i livet också - är man intresserad av romantik och kärlek. Kk är nog lite överkurs som passar bäst personer som har svårt att knyta an till en annan människa.
  • Anonym (Dörrmatta)

    Selektiv läsning. Då missade du att hon skrev att hon ville han skulle vilja vara mer tillsammans med henne. Servicen i form av avsugningar, runka av, bjuda på fika, föreslå resor, ingår i paketet vilja vara till lags för att få honom att älska henne, vilja vara tillsammans med henne mer. Tyvärr funkar det inte så. Varför ska han köpa mjölk när kon är gratis? Han utnyttjar hennes känslor för honom.

  • Anonym (Dörrmatta)
    Anonym (There for you) skrev 2015-04-18 10:47:06 följande:

    Läste det också


    Och då fick du den uppfattningen att det var sexuell tillfredsställelse hon saknade? Jösses! Det märks att du är man.
  • Anonym (Dörrmatta)

    Citat : "Jag gör det för jag så gärna vill han ska tycka om mig ". Så säger hon. Tycker du det låter som om det är sexuell tillfredsställelse hon är ute efter? Hon gör det för att han ska ge henne kärlek tillbaka.

  • Anonym (Dörrmatta)
    Anonym (There for you) skrev 2015-04-18 10:57:05 följande:

    Då borde hon kanske dumpa honom istället ;)


    Det är vi helt överens om!
Svar på tråden Min pojkvän har aldrig tid