Inlägg från: Fjäril Vingad |Visa alla inlägg
  • Fjäril Vingad

    Hur kan ni vara så sexgalna ?

    Anonym (Busy busy) skrev 2015-04-17 23:57:54 följande:

    När jag läser familjeliv så blir mina ögon stora som tallrikar och jag läser förundrad över folks fullständigt vidlyftiga promiskuösa sexliv. Men jag funderar ju på om det är så här sexlivet ser ut i landet i gemen...

    Ärligt - jag tycker det är helt rubbat. Särskilt swingers, folk som har sex i naturen som kanske nån ointresserad stackare får bevittna, folk som vill se när partnern ligger med någon annan, gruppsex etc.

    Hur kan man känna ett sånt sexbehov - vad är grejen liksom ? När man är medelålders och sedan länge vet hur man gör. Behöver kroppen all denna sex - eller är det psyket, att ni är osäkra, behöver veta att ni duger eller vad ? Saknar ni intressen i övrigt ? Hur mycket tid är det rimligt att ett sexliv tar från allt annat i livet ? Kladdar ni inte ihop ert känsloliv så att era relationerna blir grötiga och att ni känner er utnyttjade och kränkta till slut ? Eller tvärtom ?

    ....många tankar från en tjej/kvinna mitt i livet.


    Alla är vi olika. Viss tycker att sex är ointressant, vissa andra att det är ett av livets stora glädjeämnen.

    Lev och låt leva. Själv struntar jag i vad andra gör med sitt sexliv, bara jag får sköta mitt på ett sätt som jag trivs med.

    Världen behöver inte mer fördömande av andra, utan mer förståelse för allas olikheter.
  • Fjäril Vingad
    Anonym (Busy busy) skrev 2015-04-18 01:16:43 följande:
    Nu menar jag inte att det är konstigt att ha sex. Det konstiga är alla dessa superpromiskuösa människor här på familjeliv som är swingers, beskriver gruppsex, vill se när partnern har sex med någon annan.... jag tycker det är rubbat. Vad är det för behov - behöver man inte lite integritet här i livet ?
    Rubbat? När det handlar om samtyckande sex mellan vuxna individer? Och alla inblandade njuter?

    Våld, brott mm är rubbat. Sex är det inte.
  • Fjäril Vingad
    Daniel12 skrev 2015-04-18 02:39:53 följande:

    Håller med. Familjeliv borde numer döpas om till Snuskliv. Ofta när jag ser rubrikerna på trådarna får jag intrycket av att detta är ett sexforum snarare än ett familjeforum eller ett forum för föräldrar. Jag tycker sex har blivit sjukt överreklamerat och överexploaterat, för SÅ jävla fantastiskt är det inte, när allt kommer till kritan. Ska livets huvudfokus ligga på orgasmer och vidlyftigt sexliv? Vem frågar barnen om de tycker det är Ok med föräldrar som har många sexpartners? Mår inte ett barn bäst av att växa upp med sin far och mor ur ett trygghetsperspektiv? Men föräldrar som kan kontrollera sina perversa lustar? Om FL är ett tvärsnitt av befolkningen i stort har det verkligen blivit illa.


    Vad har barnen med föräldrars sexliv att göra? Jag tror inte att någon här inne har sex inför sina barn, eller berättar för barnen om sina eskapader i sänghalmen. Alltså: barnen störs inte.
  • Fjäril Vingad
    ErnstHugo skrev 2015-04-18 10:38:53 följande:
    Du har såklart rätt smile1.gif fetischism eller speciella kinks kan avgjort vara en stark kick. Dock är det min högst personliga åsikt att inget förstärker så som djupa, starka och ömsesidiga känslor.
    Postbanken, Postbanken, Poooostbanken
    Sex kan vara skönt även utan djupare känslor, men visst absolut är det en mäktigare upplevelse när man älskar varann.
  • Fjäril Vingad
    Anonym (Busy busy) skrev 2015-04-19 00:04:39 följande:
    du har inte riktigt förstått vad jag menade....
    Det är väl mänskligt och sunt att gilla sex. Men att fläka ut sig helt bland andra som swingers, eller vilja se sin partner bli påsatt eller råka göka så nån förbipasserande råkar se - är ju helt rubbat känner jag.


    Som sagt, att kalla andras sexualitet för rubbat är ju inte direkt schysst.

    Fine, om du inte vill ha gruppsex, swinga, ha BDSM-sex eller whatever - låt bli då. Men om nån annan vill, så vad stör det dig om du varken behöver delta eller titta?
Svar på tråden Hur kan ni vara så sexgalna ?