Inlägg från: Anonym (svårt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (svårt)

    Så fruktansvärt trött, hjälp mig!

    Det är svårt det här. Din trötthet kommer sig nu av att du hela tiden måste vara på tå vad gäller barnen. Du kopplar inte ens av på natten. Eftersom jag ser att det här med barnen är det primära så är det svårt att hjälpa dig eftersom du inte berättar vad som hänt. Du behöver antingen lyfta det här, eller prata med någon (kurator eller likn).
    Kram!

  • Anonym (svårt)
    Anonym (Utmattad) skrev 2015-04-18 21:21:12 följande:

    Jo, jag kommer ta upp detta med min kurator som jag träffar i slutet av månaden. Men det känns lite länge tills dess. Det känns nästan akut nu, jag är så väldigt rädd för att bränna slut på mig. Jag HAR ju varningstecken och det är så ofantligt dumt att köra på, bara för att jag "borde". Mest tänker jag på jobbet, jag skulle nog må bra av att sjukskriva mig en vecka och bara VILA... men när jag inte är på jobbet, är det ingen annan som gör mitt jobb och jag pallar inte riktigt att veta att jag har en veckas jobb att ta tag i sedan... :- 


    Så har jag också. Är jag borta så får jag ta allt när jag kommer tillbaka. Men kanske det är värt för din del? Bara få vara en vecka. Och slå undan tankarna på vad som sker på jobb och vad som händer när du kommer tillbaka. Det är inte liv och död på ditt jobb kan jag tänka. Ingen som kommer i kläm som du behöver ha dåligt samvete för. Ta ledigt.
Svar på tråden Så fruktansvärt trött, hjälp mig!