• banan123

    Svårt att bli gravid - är det fler i samma sits?

    Jag och min sambo försökte 1 1/2 år innan vi blev gravid. Var oxå lite överviktigt och gick ner 10 kg precis innan plusset. Då var vi 22 och 23. Dom säger ju att såfort man slutar tänka på att man vill bli gravid så blir man det. Hur det nu är möjligt liksom. Ni vill inte gå och testa er på sjukhuset? Kolla om någonting är fel? Det fick vi göra och allt såg ju bra ut men det tog bort stor lättnad från mina axlar. Har tyvärr inte så många tips förutom att kolla er kan vara skönt, att veta att allt är ok. Ja och ägglosningstester som du körde med. Tur att det är lite kul att försöka få barn iaf :) håller tummarna för dig!

  • banan123
    SecretlyMe skrev 2015-04-18 22:24:31 följande:

    Grattis till er! :)

    Vi vill testa oss men jag nekas eftersom jag har ett för högt bmi och rekommenderas att gå ner i vikt. Vad jag fått höra från andra är de stenhårda med sånt.

    Ägglossningstester har jag nu slutat köra med, likadant vad gäller att tempa. Musten har gått ur mig och jag känner mig så ledsen och förtvivlad. Det gör ju att hela sexgrejen just nu känns mycket mindre lustfyllt.. Men schemasexet var ju värre.

    Tack för att du skrev!


    Tack! :)

    Men ring ock kolls med dom iaf! Vart bor du? I helsingborg brydde dom sig inte om vikten!
Svar på tråden Svårt att bli gravid - är det fler i samma sits?