• soofa

    Tråden för oss som använder NaturalCycles

    Loppan84 skrev 2015-08-23 07:06:11 följande:

    Inaktiverade märningen fråb igår pga vinet men har fortfarande en rejäl höjning så kan nog känna mig trygg i att ägget släpper. Hurra!! Är så lättad! Så får vi se om den ena gången räcker, troligen inte - men bara skönt att veta att ÄL funkar :)

    phpvb2Dq600933.jpg


    Vad skönt att äl är bekräftat! Och det är klart att det finns en chans, tänk på att det bara behövs en enda spermie. Spermierna kan ju dessutom överleva i flera dygn och enligt din graf fick ni ju till det några dagar innan äl också. :) Jag håller tummarna!
  • soofa
    fastfrusen skrev 2015-08-23 10:21:20 följande:

    Det är ju en fruktansvärd insikt att man även efter att ha plussat kommer leva i stor ovisshet hela graviditeten, egentligen ända fram tills barnet är fött.. 

    Jag fick på torsdagskvällen lite blod på pappret och likaså på fredag förmiddag, i övrigt har jag bruna flytningar som vid gammalt blod. Testade pos igen i fredags och skall ta ett imorgon igen dagen innan barnmorskebesök. Har molvärk/dragningar i magen av och till, jag kissar konstant, är trött och illamåendes och känner mig gravid, men samtidigt känns det kört eftersom flytningarna inte avtar. Min tanke är att jag vid bim hade missfall och att det finns rester kvar som kommer behöva skrapas. Men hoppet är ju det sista som lämnar en..

    Jobbar och stressar jättemycket också, sexdagarsveckor, och jag känner mig helt emotionellt instabil pga ovisshet. Men samtidigt känns det dumt att åka in till ngn gynakut för smärtan är ju uthärdlig, och det har ju inte kommit massor av blod. Väntan alltså. 


    Usch, förstår det. <3 Tycker du ska åka in till gynakuten, även om smärtan är hanterbar och du inte blöder så mycket så mår du ju inte bra av det här! Åk in och be att de kollar upp dig. Förhoppningsvis ser allt okej ut och då kan du slappna av istället för att behöva tänka på det här varenda vaken sekund.

    En vän till mig började blöda några veckor in i graviditeten och på grund av oro åkte hon då in till gynakuten där hon fick veta att allt var bra och att anledningen till att hon blödde sannolikt var sköra slemhinnor. Så, åk in! <3
  • soofa
    Sajocawa skrev 2015-08-23 11:58:51 följande:
    Haha åh nej, nu blev jag alldeles pirrig i kroppen, MEN jag har lovat mig själv att inte ta ut något i förskott, det känns ju ändå lugnt eftersom det är så pass tidigt.
    Vet du hur känsliga lloyds är? Jag tog nämligen ett testa-tidigt test så det är säkert inte jättestor skillnad på känsligheten då? Men har några fler såna men ska nog hålla mig till åtminstone tisdag innan det blir ett till test.. Måste bara försöka hålla mig sysselsätt med andra saker! :p
    Jag vill inte inge några falska förhoppningar, men ju mer jag tittar på ditt test desto tydligare ser jag strecket. :) Lloyds känslighet är 10 mlU jämfört med andra tester som brukar vara 25 mlU. En vän till mig fick ett supertydligt streck på Lloyds på äl+9 förra månaden, på en sticka med samma urin kunde man knappt ana ett streck.
  • soofa
    Ellaria skrev 2015-08-23 12:33:10 följande:

    Om jag tog ett ägglossningtest i torsdags som var helt blankt och ett imorse där sträcket syntes, men var mycket ljusare än kontrollstrecket, betyder det att ägglossningen kanske går igång imorgon?


    Du kan inte lägga upp en bild på det? Äl-tester kan ge utslag mer eller mindre hela månaden, vissa har långsam stegring och vissa snabbare (från blankt ena dagen till positivt andra dagen). Vilken cykeldag är du på? 
  • soofa
    Sajocawa skrev 2015-08-23 12:41:08 följande:
    Ah okej, för detta var 12 mlU tror jag, så kanske lika bra att bara vänta någon dag. :) När man väl får in hormoner i kroppen så ska det ju öka himla snabbt så förhoppningsvis ger det tydligare resultat redan om någon dag. :D Jag känner mig ganska lugn oavsett eftersom det var första försöket så det känns okej även om det inte är något :)
    Ja, HCG ökar ju varannan dag så vänta till i övermorgon (om du kan) - då borde du kunna se en ökning. Gud, så spännande! Jag tror du är preggo (och jag brukar ha rätt). 

    Vad skönt att du har en sådan lugn inställning till det hela i alla fall. <3
  • soofa
    Sajocawa skrev 2015-08-23 17:01:00 följande:
    Åh nää!! Antar att du inte tagit nåt gravtest heller då? Fy vad tråkigt MEN man kan ha spottings trots graviditet , så vi håller tummarna för dig ändå!!
    Tog ett i går som var negativt, i morse tog jag bara ett äl-test som gav ett ganska starkt utslag men det gör det ju även innan mens så. Får sikta på september istället! :)
  • soofa
    fastfrusen skrev 2015-08-23 20:38:15 följande:

    Tack för stödet vad söta ni är <3 så länge det inte blir mycket sämre väntar jag nog, kan typ inte komma ifrån jobb, eller ja, dumt hög arbetsmoral.. Ska ta nytt test imorgon med veckoind, vet inte hur tillförlitligt det är om det har minskat till 2-3 från 3+, vi får se. Vågar inte tempa dock :P


    Alldeles för hög arbetsmoral, ja. ;) Vad skönt att du har en tid till gyn/bm i övermorgon i alla fall, ovissheten måste vara jättejobbig. Jag tänker på dig och håller tummarna stenhårt! <3
  • soofa
    cloetta1 skrev 2015-08-23 20:36:22 följande:

    Vill börja med att säga att jag blir så glad över att läsa all peppning och stöttning! 
    Jag har läst igenom hela tråden nu under några dagar och jag har lärt mig massor!

    Vi är precis i början av vår resa men jag tror tyvärr inte att det tog sig på det berömda "första försöket" då tempen inte är speciellt hög och jag har haft spottings sedan ÄL+3. 
    Jag har inte vad jag vet haft spottings innan men det kan ju lika väl vara så att jag inte har lagt märke till det på samma sätt innan. 
    Jag har BIM 3/9

    Ser fram emot att få vara en del av denna tråden och veta att man har bra stöttning om det inte skulle gå hela vägen direkt!


    Välkommen hit!

    Vissa kan ha en blödning/blödningar i samband med ägglossning så det behöver inte vara något konstigt. Och som redan nämnts så kan man inte avläsa så mycket av temperaturen förrän innan, vid eller efter bim så stirra dig inte blind på det.

    Jag håller tummarna för dig, annars kämpar vi vidare i september!
  • soofa
    cloetta1 skrev 2015-08-23 21:42:58 följande:

    Som ni ser på min graf så är den lite överallt trots jämn sömn och mätningar vid samma tid!


    Men det ser ut som att du har haft äl i alla fall! :)
Svar på tråden Tråden för oss som använder NaturalCycles