• soofa

    Tråden för oss som använder NaturalCycles

    AmIAlone skrev 2015-12-13 17:40:01 följande:
    Nää, nyss när jag kissade kom lite blod. Fan. Helt sjukt vad tempen kan lura en ibland. :/
    Fan också. :/
  • soofa
    Gin skrev 2015-12-13 19:15:07 följande:

    Ska vi göra en ny lista och satsa på december månad?

    Är ni med när har alla BIM nästa gång?


    Jag har BIM den 13/1.
  • soofa
    babytjejen skrev 2015-12-15 20:57:48 följande:

    Här är pms-humöret på max så inväntar mensen som borde komma med buller o bång på torsdag-lördag :( drömmen om världens bästa julklapp sprack, får hoppas nästa år blir ett mer lyckosamt år...


    Hoppas inte!

    Min mens kickade igång ordentligt i dag, känner mig fortfarande något deppig över det men får hoppas att 2016 är mitt år istället.
  • soofa
    Skjortan skrev 2015-12-21 14:12:30 följande:

    Hej, 


    Kan ni hjälpa mig.


    Hur läser ni av det här grav-testet?


    Kan kommande ägglossning visa sig på ett graviditetstest? Fick ett infall och tog både ett graviditetstest och ett ÄL-test samtidigt nu på eftermiddagen. Graviditetstestet ser ni här nedanför och ÄL-testet bara sköt i höjden och har aldrig varit så starkt.

    Gravid eller prickade jag in ÄL perfekt? Jag har PCO om det kan ställa till resultatet.

    Ursäkta felvänd bild.


     


     


     


    Du är verkligen gravid! Grattis! Skrattande
  • soofa

    Du bör tempa ungefär vid samma tid och med ungefär samma antal timmar i kroppen som du brukar, men minst tre timmar tror jag. Dricker du alkohol i kväll så ska du såklart inaktivera morgondagens tempning. Tror NC kommer kunna känna av din ägglossning inom några dagar ändå. :)


    Agge83 skrev 2015-12-31 12:06:00 följande:

    Hej! Är det någon som vet hur många timmar man bör sova för att få till ett bra resultat på tempningen? Nc har satt ut min äl till imorn 1/1 å det är väl förmodligen så eftersom jag fick pos äl igår. Blir ju svårt stt få till en riktig mätning imorn känns det som, nån som har likadant?


  • soofa

    Jag hade också tagit ett test igen i morgon bitti, spännande! :D Uppdatera oss!


    EETAG skrev 2016-01-01 15:56:58 följande:

    Ok nu behöver jag lite experthjälp från er för jag är totalt förvirrad. Är idag på bim+3, har aldrig haft en så lång cykel tidigare. Mår illa, ont i magen precis som innan mens, tempen dippade precis som vanligt innan mens men den dök aldrig upp, istället började tempen öka igen. Pms-humör så det skriker om det. Hade ett negativt gravtest i tisdags.

    Hur skulle ni tolka detta?


  • soofa

    Har du haft helt positiva äl-tester? Det kan ju vara så att din äl bara är sen, fortsätt ta äl-test och se hur dem ser ut.


    Agge83 skrev 2016-01-05 09:10:33 följande:

    Jaha.. Haft positiva äl test, det som var starkast var 1/1 där nc först satte ut min äl, å tempen brukar ju gå upp, över linjen, så nu är det nog kroppen som strejkar.. Blev väl ingen äl iaf.. :( enda positiva är ju att tempen går sakta upp men inte så som den brukar.. Så hur långe brukar man få vänta på mensen om inte äl varit? Nån som vet det? :(


  • soofa

    Tråkigt i sådana fall, men som du säger helt normalt!


    Agge83 skrev 2016-01-05 19:34:53 följande:

    Jajamän! Tre dagar med helt positiva äl tester, precis som vanligt. Sedan negativa, har läst att man ibland får en period utan äl så såklart är det väl nu.. :/


  • soofa

    Vilken cd är du på?


    Stardust88 skrev 2016-01-06 00:04:35 följande:

    Tagit ägglossningstest igår och idag då nc har bett om det. Ska ta ett imorgon med. Det översta är från igår och det undre från idag. Gissar på att det tredje imorgon kommer vara ännu svagare. Så ägglossningen har nog redan varit tror jag. Ska testa tidigare nästa månad.


Svar på tråden Tråden för oss som använder NaturalCycles