• soofa

    Tråden för oss som använder NaturalCycles

    Åh, jag visste väl det! ;) Grattis! Lägg gärna upp grafen så vi får se. Älskar gravid-grafer. :) Vilket försök var det? Första barnet?


    Gin skrev 2016-02-06 16:46:14 följande:

    [quote=76308974][quote-nick]soofa skrev 2016-02-06 11:27:48 följande:[/quote-nick]Hur har det gått för dig?

    [/

    Du hade rätt, gravid 2-3 visade testet idag ;)

    Hoppas du får ett plus snarast möjligt!


  • soofa

    Nu har jag precis beställt hem 28 äl-tester och ett glidmedel som ska vara främjande för spermier. På grund av att äl-sex ibland känns som måste-sex så tror jag att det kan vara bra glidmedel. Flört

  • soofa

    Jag hade lagt in ett medelvärde. :)


    Agge83 skrev 2016-02-08 20:01:23 följande:

    Hej!

    Hur hade ni skrivit in temp idag? Vaknade kl 4 å va uppe å kissa, tog en stund innan jag somna om.. Vaknade sen 6:30 tog tempen 36,63då, somnade om till 7 å tempen 36,74 var helt annan.. Vilken hade ni skrivit in?


  • soofa
    Decibel84 skrev 2016-02-08 21:46:15 följande:

    Jag har nyss börjat tempa och den där grafen gör mig inte klok.
    Behöver ja ha koll på den, sen och just nu?
    Jag tänker att själva appen håller väl koll åt mig, eller? När jag har fertila dagar och inte, och det beräknas väl efter min temp..Så att jag inte behöver kolla, eller?


    Tror du kommer tycka det är lättare när du har testat någon månad eller två, då kommer du förstå grafen och hur den ändrar sig innan och efter ägglossning. Men annars är det som du säger, att appen kommer hålla koll på när du har fertila dagar och inte. Men det kan vara bra att hålla koll på grafen med i samband med ägglossningen. 
  • soofa

    Hej! Jag har varit med i den här tråden till och från men nu var det några månader sen jag var aktiv. Mitt NC-abonnemang har just löpt ut så använder bara FF tillsvidare. Vad tror ni om den här grafen? Till saken hör att vi försökt i nästan ett år nu och ska till gyn i morgon för att påbörja utredning. Jag önskar SÅ att det har tagit sig nu så vi slipper det..

  • soofa
    Makintoch skrev 2016-04-18 12:19:43 följande:

    Hej! Första månaden med NC.. Har lite svårigheter att tyda.. Det syns tydligt att jag hade ägglossning och tempen höjdes som den ska. Sedan skedde en rejäl dipp och i samband med det fick jag spottings. Trodde det var kört och att mensen var på g.. Men därefter har tempen stigit lite igen och spottings fortsatt. Dock ingen mens. Hur ska jag tyda detta? Finns det hopp kvar? Eller är det kört? BIM igår..


    Jag skulle också ta ett test. Brukar du ha spottings?
  • soofa
    Makintoch skrev 2016-04-18 18:01:43 följande:
    Jaa, en eller två dagar innan mens. Men förra månaden hade jag bara spottings, kom aldrig någon riktigt mens. Tog flera gravtest men alla var negativa. Det är därför jag inte vågar hoppas denna gång..
    Okej, det förstår jag. Hur var tempen förra månaden då? Sjönk den som vid mens trots att du inte hade något riktig mens? Jag håller tummarna för dig!
  • soofa
    Loveontop skrev 2016-04-19 17:49:04 följande:

    Någon som kan se om detta ser bra ut? Detta är första försöket. Men hoppas SÅÅ mycket på ett plus. Lycka till ni andra också!


    Jättesvårt att säga när du bara är på äl + 5 men det ser i alla fall inte dåligt ut. ;) Tempen är ju jämn och håller sig en bra bit över coverline så det är bra. Får du en dipp de kommande dagarna så behöver inte det vara negativt såvida tempen ökar sen igen. Jag håller tummarna för dig!
  • soofa

    Grattis! :D


    Makintoch skrev 2016-04-20 11:19:26 följande:

    Hej allihopa! Jag tog ett gravtest imorse och gissa vad.. Det var positivt! Helt sjukt! Jag hade som sagt tempdipp samma dag som jag fick spottings men sedan steg tempen igen. Hade spottings under fyra dagar, såg mest ut som bruna flytningar. Inget färskt blod. Har inte känt av några gravsymtom alls. Bifogar min tempkurva igen för de som är intresserade!


  • soofa

    Absolut inte! Det är vanligt med dippar omkring den dagen du är. Förhoppningsvis är det en implantationsdipp!


    Loveontop skrev 2016-04-21 09:26:24 följande:

    Tror ni att det är kört nu när jag fick en dipp idag? :(


  • soofa
    Redoförnytt skrev 2016-04-26 13:26:48 följande:
    Vad är FF för app? Gratis? Bra? Baby
    Ja, den är gratis (finns en betalversion också, men den behövs inte tycker jag). Liknar NC väldigt mycket men jag tycker nog att grafen blir än tydligare i Fertility friend.
  • soofa
    atidah skrev 2016-04-28 09:19:36 följande:
    Stort grattis till graviditeten! Hoppas verkligen att den lilla bönan är där för att stanna denna gång. <3

    Bifogar min tempkurva nedan. Blev gravid för första gången någonsin (efter 21 månaders försök) i januari och är nu i v.17. Som synes har min temp varierat en del, men ändå hållt sig över medellinjen hela tiden. Fortsatte tempa ganska länge efter plus, men har dock bestämt mig för att sluta tempa nu.. :)
    Åh, vad underbart! Efter så lång tid! Hann ni påbörja någon utredning innan?
  • soofa
    atidah skrev 2016-04-29 06:20:28 följande:
    Ja, det gjorde vi. Vi försökte 1,5 år först, sen sökte vi hjälp. Då upptäcktes det att jag har PCO och så fick jag ägglossningsstimulerande läkemedel och då blev jag gravid på andra försöket. Tur det finns hjälp att få. :)
    Ja, verkligen! Vad härligt att höra! Hoppas på samma sak här. <3
Svar på tråden Tråden för oss som använder NaturalCycles