• Moolie

    Familjen annorlunda, när!?

    Människor har så mycket åsikter om allt. Vill man ha fler barn så vill man. Vi får konstiga blickar för att jag "bara" vill ha ett barn och man får höra hur hemsk barndom barnet kommer få och att ensambarn är konstiga. Jag tycker snarare att det är konstigt att människor utan erfarenhet av både ensambarn och stora familjer kan ha åsikter om något sådant.

    Så vill ni ha en femte så skaffa en femte. Och vill jag bara ha en så tänker jag bara ha en. Det är våra livmödrar och inga andra än vi bestämmer över dem.

  • Moolie
    CissiJissi skrev 2015-04-19 16:06:04 följande:

    Precis! Tycker det är ointressant själv, varför ska jag bry mig om att andra har en eller två eller tio? Min kusin var förresten ensambarn och hon vill bara ha en så helt fruktansvärt kan det inte vara!!!;) :D


    Eller hur! ;) Jag ser fördelar och nackdelar med allt. Men många människor verkar inte ha den förmågan... Tycker det verkar otroligt mysigt med stora familjer. Men jag själv vill "bara" ha en TROTS det. Varför skulle jag ha ett behov av att överföra mina åsikter på någon annan? :) Jag tycket att människor ska sluta vara så kritiska mot varandras val av livsstil!
Svar på tråden Familjen annorlunda, när!?