Inlägg från: Anonym (Rika barn leka bäst) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Rika barn leka bäst)

    Vill Sälja Sex!

    Ja när man sett Carin Mannheimers Rika barn leka bäst börjar man fundera på om inte kvinnor gör rätt som börjar ta betalt. Istället för att betala som det blir för många i form av gratisätare som utnyttjar kvinnan som en hotellinrättning med service i form av gratis hemlagade måltider, tvätten fixad, gratis tidningar och tv, sexuella tjänster mm. Så varför inte

  • Anonym (Rika barn leka bäst)
    Anonym (Afhlld) skrev 2015-04-24 08:07:12 följande:

    Tja, man kan se på det på olika sätt. Borde min man betala för att ha sex med mig? Men då borde ju jag också betala för att ha sex med honom ju. Sedan kan man ju, som jag, välja en man som delar på allt hemarbete. Vi delar på städning, matlagning mm.


    Nej men kära söta! Du har uppenbarligen inte sett Rika barn leka bäst. Det handlar inte om äktenskapet, det handlar om singelkvinnor, kvinnor som låter sig utnyttjas i jakten på kärlek. I ett äktenskap handlar det om game of give and take. Självklart tar man inte betalt eller betalar. Jag skulle aldrig ha råd med min man då
  • Anonym (Rika barn leka bäst)
    Anonym (Afhlld) skrev 2015-04-24 08:34:22 följande:

    Jo jag har sett den. Jag har också sett en dokumentär om prostituerade i Paris. En av dem sa att hon var smartare än gifta kvinnor eftersom hon tog betalt medan fruarna ställde upp gratis. Detta var en tjej som blivit våldtagen flera gånger av killar i gänget hon hängde med. Att kvinnan kan njuta lika mycket och få tillbaka lika mycket som hon ger fanns inte i hennes föreställningsvärld. Jag kom att tänka på den när jag läste ditt inlägg.

    Själv har jag inte bjudit på mer mat än mannen, inte tvättat kläder etc för en man när jag varit singel, vilket jag var under många år. Jag krusar inte för en karl och tycker att det är sjukt osexigt med det beteendet männen har i "Rika barn leka bäst". Många män vill ha sex och kärlek. Så småningom kommer den man som kan ge en det. Man behöver inte förneka sig själv för att det ska hända.


    Har en väninna som är sån dörrmatta till en man som bara utnyttjar. Skulle aldrig heller ställa upp på såna villkor. Han kommer och äter hos henne, dumpar sin skitiga tvätt hos henne för han tycker att hon kan slänga med den i samma maskiner som när hon tvättar sin egen och hennes barns tvätt. Hänger där ibland på kvällarna och kollar på tv, läser lokaltidningen hon prenumererar på, har sex. Och sen försvinner igen som en strykarkatt. Och hon betalar hela kalaset. Skulle kalla det omvänd prostitution.

    Min man och jag delar också på allt hemarbete förutom matlagning. Jag lagar all mat och han diskar för han är en total katastrof på matlagning och jag tycker det vore synd på fina råvaror att låta honom få massakrera dem. Och han håller med. Vi brukar skämta om att om jag nån gång behöver gå ner i vikt så byter vi sysslor, han lagar maten och jag diskar
  • Anonym (Rika barn leka bäst)
    StarDuzt skrev 2015-04-24 08:47:14 följande:

    Rika Barn Leka Bäst*

    Du menar rika pojkar/män knullar mesta o bästa brudarna för

    de köper/har råd att köpa dem de vill ha.

    Men de andra dååå - det vanliga fattigpacket* ink nyaanlända

    som har 24 -71 kr per dag - skall de Dra-I-Schnablarna eller

    våldta - hur har du tänkt dig detta?

    * som är de vanliga o det stoora antalet i i princip alla länder

    Skall många kvinnor för mange pengar betjäna ett fåtal män

    som varje gång betalar en peng för att tömma sin punk

    * nu är du svaret skyldig - hur lever du själv - vem/vilka får

    tillträde till ditt underliv o till vilken kostnad för dem/o fördelar/

    förmåner för dig - eller är du läbbig och har relationer med dina

    medsystrar utan pengar?


    StarDuzt, läs mitt svar till Alfhild.
  • Anonym (Rika barn leka bäst)
    Anonym (Afhlld) skrev 2015-04-24 09:58:36 följande:

    StarDuzt kanske kan ge ut en bok med ett urval av inläggen på FL. Jag hoppas att det är 100% fejk. En sån person borde annars bli inlagd.


    Asgarvar! )
Svar på tråden Vill Sälja Sex!