Inlägg från: Mijjan |Visa alla inlägg
  • Mijjan

    Chock! Gravid med tvillingar och en ettåring.

    Jelkis skrev 2015-04-28 07:51:34 följande:

    Tänkte bara uppdatera lite! Vi har lugnat ner oss, vi har resonerat och tänkt. Vi har skrattat och gråtit men det enda vi kommit fram till är att vi vill genomföra det här. Just nu börjar vi till och med fantisera och tänka hur det kommer att bli med två små pluttar. Jag är fortfarande rädd för graviditeten men som tur är så kommer ju förändringen väldigt successivt. Just nu mår jag bättre än med min dotter vid samma vecka!

    Nu är jag HOPPFULL! ??????


    Skönt att höra du ska se att det går jättebra! Vill man så går det :) Har en bekant som hade ungefär samma åldersspann som du mellan sina. Tvillingarna kom dock lite tidigt så de blev ett tag på sjukhus för dom men nu är dom hemma - full upp, lite sömn men mycket glädje och kärlek också! Tänk på att även om det är något år som är tufft i början så kommer barnen ha otroligt mycket glädje av varandra längre fram. Jag skulle älskat att ha en tvilling, eller iaf syskon närmare i ålder! Har bara syskon som är 11,10 äldre och 2,5 yngre. :) Stort grattis och lycka till! 

    Vet att min vän pratat om någon tvillinggrupp på facebook som hon får mycket stöd i - du kan ju kolla om du hittar lite forum/grupper där med med människor i samma situation :)
Svar på tråden Chock! Gravid med tvillingar och en ettåring.