• Giovanna

    Hittade 16 årings dildo

    Låt det bara vara. Hur hade du själv känt om hon kommenterat dina sexleksaker. Vad är känslan inom dig, vad är det du skulle vilja säga? Är du orolig över nåt?

  • Giovanna

    Om ni inte pratar öppet om "sånt" annars ska du inte börja med att ta upp dildon! Dildon i sig är inget problem*, var glad att dottern utforskar sin sexualitet. Vill du börja prata mer förtroligt med henne får du börja i en helt annan ände. Umgås tillsammans, prata om allt och ingenting och låt samtalsämnena på ett naturligt sätt glida över i sånt som kropp och sexualitet. Har du inte haft den här relationen med henne sen hon var liten kan du inte räkna med att få det nu. Min mamma pratade inte med mig om känsliga saker när jag var liten, varför skulle jag vända mig till henne när jag blev större och fick problem eller bara ville prata. Hon "vet" fortfarande inte om att jag fått mens till exempel.

    *När jag tänker lite till så kan dildon absolut vara ett problem om hon använder en med giftiga tillsatser i utan att använda kondom. Mjukgjorda plaster ska inte användas i direkt kontakt med slemhinnor som någon ovan nämnde. Silikon, latex, glas, trä, metall och hårdplast funkar. Om du vill ta upp detta med henne tycker jag inte att du ska ta upp att du hittat hennes dildo utan prata om det mer allmänt... Hahaha jag vet inte själv hur jag hade löst det men det är ju svårt när en inte är vana vid att prata öppet om sånt.

Svar på tråden Hittade 16 årings dildo