Inlägg från: tröttismamma |Visa alla inlägg
  • tröttismamma

    Vikten rör sig inte!!

    GÅ NER I VIKT GENOM FACEBOOKGRUPPEN "MÄTT OCH LÄTT DIET" (ät gott, var mätt och gå ner i vikt)

    Jag har försökt gå ner i vikt länge nu, men allt jag testat har misslyckats. Jag körde GI ett tag, men kunde inte hålla mig borta från snickers, eftersom det ståd med på listan. Så jag stannade i vikt och stod stilla länge. Sedan hade jag världens sötsug och sug efter kolhydrater. Jag har även prövat att räkna kcal, vilket fungerade jättebra innan jag fick barn. Men nu när jag testat så gick jag ner lite, sedan var det samma sak igen - jag stod stilla i vikt. Man blir minst sagt frustrerad när man väger lika mycket oavsett om man äter som vanligt eller försöker hålla igen på kalorierna. Jag vet att över en viss viktgräns, så har jag svårt att få igång viktnedgång. Jag är säkert inte ensam om det.

    Hursomehelst, så började jag med en helt annat metod för en vecka sedan. Den är verkligen superbra. Kan direkt säga att det är den bästa metod som jag testat hittills. Tänkte att jag inte skulle väga mig på ett tag, men kunde inte låta bli efter en vecka ändå. Jag blev överraskad för jag hade gått ner 1,5 kg :D

    Jag kör den amerikanska viktväktarmetoden "filling & healthy". Jag kör den på heltid. Man är mätt hela tiden kan jag säga och jag blev av med mitt sockerberoende direkt, vilket aldrig händer annars. Jag lider heller inte alls av att vara på diet, något som annars brukar vara ett problem för mig.

    Jag har hursomhelst startat en facebookgrupp, där jag informerar lite om metoden och lägger ut goda recept som är f&h-vänliga. Gruppen heter "Mätt och Lätt Diet". Är du intresserad av att vara med och gå ner i vikt genom att äta gott och vara mätt, så är du varmt välkommen :)

Svar på tråden Vikten rör sig inte!!