Inlägg från: ZitaSol |Visa alla inlägg
  • ZitaSol

    Välja vagn! Råd...

    Hej! 

    Jag behöver hjälp att välja en vagn till mig o min 7 månader gamla dotter. 

    Hittills har jag burit henne i sjal och bärsele men det känns som vi passerad någon magisk gräns där vid 8 kg. Jag har börjat känna av i knän o rygg efter långa promenader. Så nu är det dax att skaffa en vagn, frågan är bara vilken. 

    Önskelista:
    1. Lätt o smidig då vi bor på tredje våningen utan hiss.

    2. Helt (eller nästan helt) liggläge, då hon endast är 7 månader.

    3. Sittsen vänd mot mig(allt vändbar) då jag känner att jag vill ha koll o hon är så liten ännu.

    4. Bra hjul som går att köra på kullersten o grus. (kommer nog dock bli mest asfaltskörning)

    Jag kommer inte ha vagnen på några shoppingturer utan på långa promenader och jag är 180 cm lång så inte för kort handtag. Gärna en modell som funnits något år så att det går att hitta en begagnad. =)

  • Svar på tråden Välja vagn! Råd...
  • ZitaSol
    mallis skrev 2015-04-26 18:55:33 följande:

    Jag kan rekommendera brio go, en otroligt bra och skön vagn att köra med, sitsen är vändbar, går både att ha emot sig och från sej! Och skön att köra om man är lång med ergonomiskt sänk och hörbart handtag. Den har två svängbara hjul fram, och om man väljer -13 eller nyare så kan man byta hjulen till normalstora fasta hjul, jag har aldrig tyckt att det behövs så jag har aldrig bytt hjul på vår vagn, men det är bra att det går att byta! Och vagnen är snygg också;)


    Jag har spanat in Brio Go men vad jag förstår så har den inte helt liggläge vilket det känns som man borde ha om man ska ha den till en 7-månaders. Eller har jag fel? =)
Svar på tråden Välja vagn! Råd...