Inlägg från: HardrockGoddess |Visa alla inlägg
  • HardrockGoddess

    Min kropp verkar ha ÄL, men visas ej på Clearblue

    Hejsan!

    Har köpt hem ägglossningstester för att vi ska pricka in rätt dag/dagar. Sedan igår har jag känt slemmigt och klistrigt sekret, men testet visas ändå på noll ÄL.

    Nu fick min menscykel en rejäl kyss i julas då jag åt primolut nor, och det dröjde ända till februari innan mensen kom tillbaka. (Åt tabletterna i fyra dagar).

    Enligt ägglossningskalender på nätet ska den mest fertila dagen vara imorgon, men borde jag inte se det på testet idag i så fall?

  • Svar på tråden Min kropp verkar ha ÄL, men visas ej på Clearblue
  • HardrockGoddess

    Jo, så klart att en kalender på nätet kanske inte är det mest tillförlitliga. Visste inte förrän i fredags om hur ÄL-test fungerar ens, och nu känner jag ägglossninghumör, -smärtor, -förstoppning etc. Men ingen glad gubbe än.

    Men vi kör på och jag ska fortsätta med testerna :)

  • HardrockGoddess

    Nu är jag orolig. Enligt min Mens kalender som följt mig sen i höstas så står det otvivelaktigt att denna dagen idag är min mest fertila dag. Precis som det står på alla andra kalendrar också. Men ÄL-testet imorse visade ingen glad gubbe trots att jag har ÄL-flytningar.

    Ringde upp mödravården som sa att jag skulle strunta i testen och låta naturen ha sin gång.

    Tittade efter i bruksanvisningen och då stod det att om man har nedsatt lever- eller njurfunktion så kan testet visa fel. Tänk om jag är sjuk?

    Eller är min ägglossning extremt sen?

  • HardrockGoddess

    Kan det vara så att jag i själva verket redan har blivit gravid? Vi har haft oskyddat sex efter mens efter mens och innan den sk fertilitetsperioden också.

    Jag är osedvanligt trött och har molande "mensvärk".

Svar på tråden Min kropp verkar ha ÄL, men visas ej på Clearblue