• Miss Mystique

    Min man släppte in tjej mitt i natten?!

    Jag tyckte det var väldigt humant gjort av honom, vad som helst hade kunnat hända om man bara hade släppt henne för att klara sig själv när hon tydligen inte kunde ta hand om sig. Men absolut jag hade själv nog kontaktat polisen och bett dem ta hand om henne och kanske kunde hitta någon närstående att kontakta, man vet ju inte vad det är för person som man släpper in om man säger så. Men nu gick det ju bra och tjejen åkte sen och tackade för hjälpen så jag tycker inte att du ska vara sur. Jag hade snarare blivit så glad över att min man var en så godhjärtad person som ställde upp för en annan när denne behövde det.

  • Miss Mystique
    Anonym (Flytta in i en bunker och sluta spionera på grannen!) skrev 2015-04-29 12:36:17 följande:

    Snuten hade slängt henne i fyllecell och dagen efter låtit henne vandra hem i det skick hon var. Så enkelt är det.

    Och VArför ska vi blanda in staten?! Varför kan inte vi medmänniskor ta hand om varandra utan att det ska va en konstig grej?! Det är så man får en bättre värld.

    Kom och tänka på mannen som satt/låg död på en parkbänk i typ en vecka innan någon gick fram för att konstatera han var död.

    Alltså inget kritik här till ditt sjävla inlägg, det var bara polis meningen som bjöd in.


    Självklart hade jag hjälpt henne på alla sätt jag kunnat. Jag hade tagit in henne och självklart erbjudit mat, dryck och kläder men sen hade jag också kontaktat polisen i hopp om att de kanske kunde hjälpa att hitta hem eller någon anhörig att kontakta så hon kommer hem säkert. Hade det inte känts bra så hade man kunnat tänka om med att låta henne följa med dem. Men sen måste man också var lite betänksam med att släppa in en okänd människa, inte neka någon i nöd, men eftersom det finns många galna människor i världen. Men absolut jag kan inte säga vad jag skulle gjort till 100% för jag har inte varit i den situationen, men neka henne hjälp hade jag aldrig gjort.
Svar på tråden Min man släppte in tjej mitt i natten?!