• Fiijah89

    Vi med BIM i slutet av maj/början av juni

    Hoppar in här jag med :) försök två med tredje barnet, bim 27/5, dock har jag inte haft 28 dagar mellan mensen på några månader, mer 25-27 dagar. Och Äl runt dag 10-11, så det borde inträffa nästa helg :)

  • Fiijah89

    Känner att älsmärtan kommer närsomhelst! På dag 11 precis som förra månaden. Vi har haft sex nu tre kvällar i rad, kör ikväll och imorgon kväll, det borde räcka va? Haha.. Kanske kvällen efter det också eftersom det faktiskt inte tog förra månaden, då hade vi inte sex de två dagar efter älsmärtan som jag känner! Någon som vet vad det är man känner? Att ägget släppt eller att det är på gång? Jag får verkligen super ont vid äl..

  • Fiijah89

    Trodde min äl var på g här i lördags då jag känner av den väldigt väl varje månad, men nej inget hände och har inte hänt än. Nu vet jag inte om jag haft äl eller om den är sen den här månaden. Typiskt att mannen jobbar borta tills på torsdag :( kanske vi missar äl..

    Om det händer får jag väl hoppas att det överlever en liten spermie från igår hehe...

  • Fiijah89

    Bara för det vaknade jag nu av en riktigt smärtsam ägglossning! Åh tror ni det finns någon chans den här månaden? Vi hade sex i söndagskväll...

  • Fiijah89
    soofa skrev 2015-05-12 07:04:51 följande:
    Det tror jag helt klart! Det är väl dagarna innan och under ägglossning som man har som mest chans, så har du ägglossning i dag och hade sex två dagar innan dess så borde det absolut finnas en chans! :)
    Åh jag hoppas det :)
  • Fiijah89

    Hatar den här väntan efter äl, tiden går så sakta! Har 9 graviditetstest i skåpet som ligger och väntar, synd att jag bara är på äl+5 :) tror inte heller att det tog sig den här månaden då vi inte kunde ligga på äl dagen eller dagen innan, men kan ju inte låta bli att hoppas!

  • Fiijah89
    Nystjärna skrev 2015-05-18 10:52:01 följande:

    En fråga till er, vad äter ni för vitaminer? Förra gången jag var gravid åt jag folsyra bara och just nu äter jag apotekets vitaminer för kvinnor. Ätit det länge av andra skäl, men är det bättre och äta ren folsyra eller spelar de ingen roll? Och är det någon mer här inne som inte kör med äl-tester? 
    Sambon vill inte kör med äl-tester utan vi kör som vi gjorde med dottern, varannan dag, eller iallafall var 3. Men känns svårare nu då dottern inte alltid vill somna och sova i sin säng utan gärna sover inne hos oss. Sen rädd för att de skall ta längre att bli gravid denna gången. Hört olika nämligen, en del som har väldigt lätt för att bli gravida och en del som inte har det. Så funderar så mycket kring detta. Sen hur länge har ni varit utan något preventivmedel? Massa frågor idag :p 


    Jag äter ett multivitamin för gravida från Innate Response, omega-3, d3-vitamin och probiotika :)

    Våra tjejer är 2,5år och 1,5år och sover i samma rum som oss, men vi lyckas ha sex varje dag runt äl men det blir på soffan :)

    Jag har inte använt preventivmedel på 9 år, vi har alltid kört avbrutet. Men våra tjejer blev till på första försöket :) nu är vi inne på andra försöket med tredje barnet, funkar det inte denna månad kommer jag nog prova rosenrot. Har stenkoll på min äl men kanske provar stickor ändå om vi inte lyckas! Känner lite som du, är nojig att det ska ta tid nu när det inte gått på första försöket som med de andra två :/
  • Fiijah89
    debbie85 skrev 2015-05-18 16:14:53 följande:
    Haha! Kul att läsa om nån som äter ungefär lika många tillskott som jag. Tar också Innate Response, d-vitamin och omega-3. Sen tar jag extra folsyra, magnesium och kalcium. :-P smile2.gif
    Haha härligt :D älskar kosttillskott, har ett helt skåp fullt! Så du tar extra alltså? Har funderat på det då jag innan åt en högre dos magnesium/kalcium, känner att jag behöver det!
  • Fiijah89

    Jätte dålig bild, min kamera har gått sönder och fick ta bilden genom FaceTime! :D bim-2 och det är ett streck där, det kom inom tiden och jag behöver inte vinkla stickan för att se det. Och inte morgonurin... Och det blir bara tydligare och tydligare ju mer det torkar! Känner mig lite nervös, inte är väl jag gravid! nåja, kanske testar igen ikväll och ser om det är likadant där!

  • Fiijah89
    Symetrical skrev 2015-05-24 09:18:41 följande:
    Definitivt gravid! Grattis hörru! smile2.gif
    Men va? Tror du :D trodde ingen skulle se något och tro att jag var knäpp.. ;)
  • Fiijah89
    soofa skrev 2015-05-24 09:32:40 följande:
    Jag ser också något! WOHO!!! :D
    Hjälp :D tänk om det är så att jag är gravid, jag tror nog det.. Åh tre barn på lite mer än tre år och jag är 25! Vad har jag gett mig in på haha ;)
  • Fiijah89
    Carabellis kusp skrev 2015-05-24 17:42:43 följande:
    Grattis! När hade du ägglossning?
    Tack :) den 12e hade jag ägglossning!
  • Fiijah89

    Tack allihopa :) känns fortfarande som att jag behöver ett digitalt för att jag verkligen ska tro på det! Bf blir 2 februari :)

  • Fiijah89
    lisafisa22 skrev 2015-05-26 08:30:34 följande:

    Kunde inte hålla mig så jag testade nu på morgonen med RFSUs tidiga test men fick ett neg. på Bim-3 .
    Så nu är jag helt inställd på mens på fredag för tidiga testet borde ju ha visat något litet nu i alla fall?
    Besviken som fasen för jag ville ha ett Februaribarn :(
    Men men får vänta ännu längre och jag som redan är trött på att vänta *suck*


    Det behöver inte vara kört :) jag fick neg bim-4 med rfsu (både vanlig och tidig), struntade att testa på bim-3 för att jag tappat hoppet. Men på bim-2 fick jag ett svagt plus på rfsu! Nu på bim är rfsu testen fortfarande lika svaga men med clearblue är det ett tydligt starkt plus! Så jag hade kört på clearblue istället :) men kom ihåg att bim-3 fortfarande är tidigt!
Svar på tråden Vi med BIM i slutet av maj/början av juni