• soofa

    Vi med BIM i slutet av maj/början av juni

    mikamon skrev 2015-05-12 17:41:12 följande:
    Ja. Två stressfaktorer just nu :( Hoppas det lugnar ner sig snart.

    Jag brukar känna av äggstockarna, speciellt den ena, vänstra. Får himla värk, men en värk som man typ börjar skratta av. Svårt att förklara :p Just nu känner jag ingenting speciellt. Känns som spottingsen börjar avta, så jag tog ett ältest idag som visade liiite stegring (lite för utspädd kiss. Borde tagit testet en-två timmar senare)
    Ja, det hoppas jag också att det gör för din skull - jobbigt när det är mycket att tänka på både på jobbet och hemma. :/ 

    Vad skönt att spottingsen börjar minska. Hoppas äl-testerna är positiva för oss båda i morgon! Vi kanske har äl samtidigt då? 
  • soofa
    MatildaMilano skrev 2015-05-12 13:21:26 följande:

    Hej tjejer, jag hoppar in här i gruppen :) Vi är inne på tredje försöket nu men den här månaden är väl första seriösa försöket kan man säga. Har bim 19/5. Tänkte testa nu i helgen :)


    Jade2016 skrev 2015-05-12 14:02:50 följande:
    Hej :)

    Vad kul,jag tänkte försöka hålla mig med att testa tills 1 dag över bim den 16e:)
    Åh, då är ni två som testar samma dag! :) Hoppas på två plus! 

  • soofa
    mikamon skrev 2015-05-12 21:43:11 följande:
    Ja nu börjar det bli liiiite för mycket av allt, men men, jag kämpar på (på många sätt ;) )

    Vore himla kul om vi släpper ägg samtidigt! Jag känner dock på mig att min ägglossning kan bli lite sen, jag vet inte. Har ingen molvärk än, som jag fick förra gången.

    Så här såg stickan ut idag- minfil.org/G46ai5beb6/image.jpg

    Som jag skrev tidigare så tog jag testet på lite för utspädd kiss (misstänker det iaf). Ska försöka knipa ihop imorrn innan jag tar nästa test ;)

    (Så här såg mina test ut vid förra ägglossningen, missat att skriva datum och klockslag dock,

    minfil.org/H36ci4b1b8/image.jpg )

    Förstår det! Jag hejar på dig!

    Om din ägglossning blir lite sen så tajmar den kanske min. Min är ju beräknad den 16:onde så några dagar efter din. Jag gjorde samma miss både när jag testade i morse OCH nu på kvällen - man är ju liksom van att gå och kissa när man behöver, inte att behöva knipa igen. :) När på dagen tänker du testa i morgon? 

  • soofa
    mikamon skrev 2015-05-13 05:32:00 följande:
    Tack! <3

    Haha ja men precis. Jag har en lång dag på jobbet så ska testa vid 18.00 när jag har kommit hem. Brukar få som mest utslag på testen då, mellan kl 16.00-19.00.

    När ska du testa?
    Jag testade nu på morgonen men det var blankt. Visade positivt samma dag och tid förra månaden så var inställd på att det skulle vara positivt. :/ Men jag ska göra som du, och testa efter jobbet också. Ledig dag i morgon så det vore perfekt med ett positivt test i dag. ;) 
  • soofa
    Symetrical skrev 2015-05-13 06:08:17 följande:
    Fortfarande låg temp, men i alla fall ingen tvekan om att testet är positivt nu i alla fall!
    Woho! Ingen tvekan! Skönt! Cool
  • soofa
    Carabellis kusp skrev 2015-05-13 06:01:06 följande:

    God morgon! Hur går det för er som har ägglossning nu i dagarna? Jag ska ha på fredag, men har totalt tappat känslan för sex, vad gör man då? Kör in alla fall eller väntar?


    Jag ska ha äl på lördag men äl-testet var positivt nu på morgonen. Jag känner mig inte heller jättepepp på sex och inväntar positiva äl-tester innan jag kör på ändå, oavsett om jag känner för det eller inte. Men det är ju dålig tajming, den här veckan vill man ju känna sig jättepepp på sex. Kör du med äl-tester eller hur har du koll på din ägglossning? 
  • soofa
    halo83 skrev 2015-05-12 23:17:22 följande:

    Finns det nån stans man kan läsa om tempning? El nån som orkar förklara i korta drag? Beställt hem en nu men osäker på vad man ska titta efter..


    Jag har inte så lång erfarenhet av det (och någon får gärna rätta mig om jag har fel) men som jag har förstått det är temperaturen normalt lägre när man har mens och perioden till ägglossning. 1-2 dagar efter ägglossning brukar man kunna se en tydlig höjning på ca 0,2-0,3 grader som sedan minskar något men temperaturen hålls ändå något högre efter ägglossningen och fram till nästa mens. Får man mens så sjunker temperaturen, är man gravid så fortsätter temperaturen hålla sig lite högre under hela graviditeten. 

    Jag hoppas det blev något tydligare för dig. :) 
  • soofa
    Symetrical skrev 2015-05-13 07:38:22 följande:
    I stora drag korrekt, min kära! Dock skall tempen höjas minst 0,3 (ca 0,3-0,8) grader och ligga kvar där fram tills, precis som du skriver, mensen kommer eller ev någon dag innan. Viktigt också att tempa på morgonen innan man går upp ur sängen och helst ungefär samma tid varje dag.
    Symetrical skrev 2015-05-13 07:40:59 följande:
    Håller tummarna för dig!

    Vi verkar ha äl i princip exakt samtidigt. Mitt test var så starkt idag att det nästan ser ut som om teststrecket snott färg från kontrollstrecket, då de är starkare på de andra två föregående testen.
    Vad bra att du rättade till informationen, jag har som sagt bara en månads erfarenhet av det så jag vet inte ens varför jag låtsas veta så mycket om det. GladSkäms

    Ja, jäklar det var ett tydligt äl-test - har nog aldrig sett tydligare! Skrattande Äntligen! Jag går och inväntar min nu, inte för att låta egoistisk men jag hoppas inte att den dröjer så som den har gjort för dig.. Drömmer 

  • soofa
    linnsanbelle skrev 2015-05-13 09:37:17 följande:

    Jag kör ändå! Min sambo blir sugen så fort man säger ordet sex men inte jag!! Men sen vet jag ju att så fort man väl börjar så blir man ju sugen så det är bara att köra !


    Haha åh, vad jag önskade att min sambo var likadan. Underlättar ju betydligt! Flört
  • soofa
    babytjejen skrev 2015-05-13 07:52:52 följande:

    Idag kom mensen :( så det är bara att köra på nästa gång. äl runt den 27 Maj o Bim runt den 10 juni om min cykel fortsätter o vara jämn.


    Tråkigt! :/ Men nu håller vi tummarna på maj/juni! Jag lägger till dig i listan under dagen.
Svar på tråden Vi med BIM i slutet av maj/början av juni