Inlägg från: Anonym (Haha) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Haha)

    Grannarna försökte utnyttja mig ekonomiskt. Fy fan.

    Haha jag hade skrattat och sagt nej och gått. Inte normalt beteende av dom. Släpp det bara. Hur mycket är "lite" pengar enligt dom? Vad skulle dom låna till? När skulle dom betala tillbaka? Jag hade varit väldigt nyfiken och forskat i anledningen innan jag sa NEJ!!

  • Anonym (Haha)
    Anonym (Förbannad) skrev 2015-05-04 21:18:18 följande:

    Det ligger inte i min natur att hämnas och jag kommer självklart inte att göra det, men jag är fortfarande förbannad trots att det gått flera dagar. Kan inte riktigt förstå hur de fått reda på arvet för vi har inga gemensamma bekanta och det är inte någonting jag spridit ut.

    Beloppet var 75.000 och de sa att de hade lite ekonomiska problem.


    Hahaha 75000:- jösses det är INTE lite pengar och har dom ekonomiska problem skulle du nog aldrig se dom pengarna igen om du hade lånat ut.
  • Anonym (Haha)

    Jag hade som jag sa velat veta mer. EXAKT vad pengarna ska gå till. Hur dom hade tänkt betala tillbaka mm mm. Sen hade jag sagt nej oavsett men ändå intressant att se om dom ens FUNDERAT på vad det innebär att låna 75000:- av NÅGON. Eller om dom trodde di skulle "låna" pengarna(mao dom hade inte tänkt betala tillbaka) utan slingrat dog undan. Åh JAG är nyfiken och känner inte ens er kan du inte fråga dom?! Snäääälla!!

  • Anonym (Haha)
    Erizajo skrev 2015-05-04 22:01:11 följande:

    Men herrejävlar vilken chock du måste ha fått!!! Upphör aldrig att förvånad över vad det finns för folk! Normala människor skulle ju inte ens be ytligt bekanta att få låna 7500 kr!


    Nej just därför jag är såååå nyfiken på VAD som gör dom så desperata och HUR dom hade planerat att kunna betala tillbaka? Tror inte ts skulle fått tillbaka sina pengar. Tror inte grannarna tänkt så långt.
  • Anonym (Haha)
    Anonym (***) skrev 2015-05-06 09:03:13 följande:
    Hade du frågat en random granne om ett lån?
    På 100 smile9.gif
    1000?
    10000?
    eller 50000?
    Eller 75000:- haha
  • Anonym (Haha)
    Anonym (Förbannad) skrev 2015-05-11 12:52:34 följande:
    Blev väldigt chockad att de visste om det. De kanske har någon lika nyfiken bekant i staden där min släkting avled som tagit reda på att jag fått ärva, vad vet jag. Det kanske finns något som heter DGF, De Girigas Förening där dom är medlemmar?
    Hänt något mer? Har du träffat på dom något?
Svar på tråden Grannarna försökte utnyttja mig ekonomiskt. Fy fan.