• Jag är bara jag

    PCO-s och dåliga spermier

    Folsyra och zink i stora doser kan absolut hjälpa-det finns det studieer som visar. Men inte preparaten var för sig och inte i låga doser. Dessutom kan både antal och kvalitet variera helt naturligt hos män också. Viktrnedgång,helt sluta med alkohol,självklart inte röka,inte ha för varmt runt pungen kan också hjälpa. Ge honom astaxantin också-det kan aldrig skada.

  • Jag är bara jag

    Jag avråder bestämt från att berätta! Gjorde vi och fy så mycket elaka och dumma kommentarer! Men kan ni ta det så berätta om ni vill. Har man inte själv varit infertil fattar man ingenting och kläcker lätt ur sig att det bara är att slappna av... Dessutom-är ni beredd på alla frågor som oundvikligen kommer?

    Själva IVF:en i sig är inget att vara nervös för! Har gjort 13 behandlingar av olika varianter,man vänjer sig snabbt.

  • Jag är bara jag

    Om antalet spermier anses så lågt att normal befruktning är uteslutet hjälper ju inte Pergo heller. Fråga går ju dock,men har de redan föreslagit IVF anses chansen på egen hand extremt låg. PCO i sig är bästa diagnosen vid IVF,ger stor chans i sig att bli gravid så hittar de bara bra spermier är chanserna rätt höga.  Glad

  • Jag är bara jag
    dumdummast skrev 2015-05-05 16:37:49 följande:
    Oj, jag tycker ju dock att man ska berätta. Men vi har inte fått några elaka kommentarer från nått håll. Sen om folk har pratat bakom ryggen på oss det vet jag inte och det bryr jag mig inte om.

    Men det finns ju idioter överallt tråkigt för er att ni fått idiotiska kommentarer.
    När det gått 9 år med 13 IVF.er bryr sig inte folk längre hur som helst... Bara inse att det var korkat att berätta från första början. Tror oerhört få människor verkligen bryr sig och har nåt snällt att säga.
  • Jag är bara jag
    Gina43 skrev 2015-05-05 21:55:23 följande:
    Men skulle du ha orkat så länge om du behövt "låtsas som ingenting" under de svåraste stunderna? Tråkigt att du gått igenom en så lång resa. Jag känner med dig.

    Jodå, det finns folk som bryr sig efter så många år. Du låter dock ganska luttrad (hoppas att du rentav inte slår folk ifrån dig). Folk kanske undviker ämnet just för att ni försökt så länge, att de tror att snälla ord inte tröstar längre. Vi är generellt sett ganska kassa på att trösta och våga prata om jobbiga ämnen/sorg i Sverige. Det är synd!
    Nej,folk bryr sig inte. De tror inte vi kommer lyckas,de vill nog knappt att vi lyckas. Säger man nåt får man nåt spydigt tillbaks! Ett par vet= de enda vi umgås med. Resten mår vi bättre utan. Jag tycker folk överlag är elaka,ego och oempatiska. Det märks när kriserna väl kommer och man inte lyckas på många år. Då tröttnar folk t.o.m på att låtsas vara snälla. Vi slutade försöka få empati för länge sen. De svåraste stunderna håller man för sig själv av ren självbevarelsedrift. Likadant här på F.l. Söker man stöd får man nåt elakt tillbaks av nästan alla.
Svar på tråden PCO-s och dåliga spermier