• DickRex

    han vill ha mig igen men haft sex med andra

    Sex och kärlek är fint och bäst när det finns och fungerar mellan två människor, men för många män (samt andra han-djur, men även kvinnor) så kan sex fungera rätt OK utan kärlek. 


    Läs inte det du tror att jag skriver mellan raderna. ...och försök förstå istället för att missförstå.
  • DickRex
    Anonym (Hmmmmm) skrev 2015-05-06 16:27:32 följande:
    Så en man kan ha sex med en eller flera kvinnor och tycka att det är helt ok tom fast hans hjärta tillhör en annan kvinna som han inte kan få av en eller annan orsak? Om han säger att han tänker på kvinnan i hans hjärta när han har sex med den/dom andra är det lögn och förbannad dikt eller kan det mycket väl stämma? Att han är med andra för att stilla sitt sexuella behov men egentligen älskar en annan? Men vad känner han då för kvinnorna han hamnar i säng med? Inget alls? Något måste han ju känna för annars skulle han väl inte vilja ta på dom, kyssa dom och kanske gå ner på dom osv? Jag har aldrig fattat det där med att man säger sig älska en person men ändå kan ha sex med andra utan problem. (Swingers är inte inkluderade i detta samtal.)

    Förlåt ts om jag lånar din tråd lite.
    Ja, ja och ja. ...men det gäller inte bara män, även om jag tror att män till sin natur har lite lättare för det där än kvinnor. 
    Läs inte det du tror att jag skriver mellan raderna. ...och försök förstå istället för att missförstå.
Svar på tråden han vill ha mig igen men haft sex med andra