Inlägg från: Tiny578 |Visa alla inlägg
  • Tiny578

    16 år och gravid

    Låt livet regera och döden vara, den kommer tillräckligt ofta ändå.

    Abort är mord, oavsett hur man ser det. Vi kan inte leka Gud och avgöra vad som är  liv eller inte. Om du gör abort nu kommer du få leva resten av livet och undra vad som kunde blivit av ditt barn, vem han/hon var och hur han/hon var.

    Förlita dig på Gud och låt han ta hand om er, han är Fadern vi alla behöver. Han är allt vi behöver.

    Kom ihåg att sköta dig så håller kanske den ondskefulla kommunist-soc'en sig borta.

  • Tiny578
    Surprise skrev 2015-05-29 20:50:27 följande:

    Hej! Jag vet att det är ett svårt val för dig. Jag va 16 när jag blev gravid, födde barnet när jag va 17 o nu är jag 18. Det har varit jobbigt, speciellt eftersom de gick åt helvete med barnets pappa. Men nu är vi dock ihop igen. Men jag bodde hos mina föräldrar dom första månaderna men de va ändå jobbigt eller vad man ska säg, att va uppe på nätterna, tidiga mornar osv. Jag gick inte klart skolan, o de är oxå jobbigt eftersom jag inte kan söka jobb nu. Tänk såhär, kommer jag klara att försörja mitt barn? Kommer jag orka vara ensam med det? Kommer jag klara av en utbildning samtidigt som jag har ett litet barn? Hade jag varit i din sits hade jag gjort abort, tycker oxå att det är fruktansvärt men man måste tänka på barnet oxå, man vill ju inte föda det bara för att sen komma på att man inte kan ta hand om det. Jag hoppas att du kommer fram till hur du ska göra, lycka till!


    Måste tänka på barnet också? Så man dödar det? Ok. Livet är en gåva inte en börda. Jag jag jag jag jag jag jag. Det är allt det handlar om verkar det som. Kommer jag ha tid med min utbildning, kommer jag...vem talar för den försvarslöse och den som inte kan försvara sig.
  • Tiny578
    Surprise skrev 2015-05-29 21:51:42 följande:
    Ja man måste tänka på barnet oxå, det är ju sämre för den att sätta den till en värld där föräldern/föräldrarna inte kan ta hand om den än om man gör abort. Det är samma som kvinnor som blir gravida med män som misshandlar dom, då är de bättre att göra abort än att barnet ska få leva så. Man ska inte bara tänka på sig själv, man måste även se till att barnet man föder får det bra!
    Och det gör man genom att sticka in en nål i bebisens huvud och suga ut hjärnan? Vilken fallen värld vi lever i.
Svar på tråden 16 år och gravid