• Fjäril kär

    Ömsesidigt

    Hon låter inte alls engagerad.

    Även om det finns kärlek betyder inte det att det funkar med ett förhållande.

    Hitta någon annan som verkligen älskar dig, på riktigt.

  • Fjäril kär
    Anonym (Ömsesidigt) skrev 2015-05-28 15:24:39 följande:

    Jag har med en psykolog sista året (av och till) gällande mitt liv. Hon ritade lite på tavlan senast jag var där. Hon sa att vissa människor som har väldigt svårt med anknytningar agerar ofta med att dra folk till sig när de känner sig ensamma eller när den andra börjar visa tendenser att gå för gott. Då vill de ses, ha sex, är intresserade och så vidare. Men sen när säkerheten kommer och framförallt den andra börjar ställa krav på olika saker (intresse, sex, närvaro) så knuffar de bort för de känner sig trängda. 
    När de knuffat bort ett tag känner de sig ensamma eller blir rädda att bli lämnade så börjar de dra tillbaka den andra personen igen. De visar intresse, vill gärna berätta om sitt, i vissa fall om det är illa vill de ha sex. Sen när den andra personer är för nära och börjar ställa krav så knuffar de bort igen. 
    Hon (psykologen) säger att de är inte medvetet elaka utan de vet helt enkelt inte på vilket annat sätt de skall agera. Men det blir extremt jobbigt för den andra.


    att komma till bukt med det problemet hos henne kräver åratal av arbete med terapi och under den tiden hinner du gå under .   

    Du ser ju själv hur det ser ut i praktiken och hon verkar vara en sån människa som psykologen pratar om.  Du kommer att trasas sönder totalt av att ha en sån relation och det är ingen människa värd.  

    Du behöver se till dina egna behov först. 
Svar på tråden Ömsesidigt