Inlägg från: Anonym (Kille34) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kille34)

    Sabla gnäll om att "killar kan minsann inte få tjejer lika lätt".

    grind skrev 2015-05-23 21:16:16 följande:
    Jisses. En smart kvinna fattar att hennes dagar är förbi när hon fyllt 30 så då gäller det att hon redan funnit någon.
    Det är nog tyvärr så om man inte är världens kap. Det går nog inte ha samma krav som när du är 20 om du tror det. Det är nog rätt standard att gå lite högre upp i åldersstegen om du är 34 år, man mellan 50-60 är väl rätt rimligt skulle jag tänka. Är själv i 34 års åldern med det är ju knappast vare sig första eller andra hands alternativet med en 34 åring dam. Skulle väl säga att första är 22-24 sen andra hand 25-30.
  • Anonym (Kille34)
    Anonym (Nä) skrev 2015-05-23 21:28:08 följande:
    Jag var upptagen vid 30. Blev lämnad vid 32,5. Inte mitt fel kanske? Han träffade någon annan som han blev kär i.
    Nej det är väl inte någons fel. Men dagens samhälle är väl inte direkt anpassat för familjebildning. Att det är så enkelt att byta partner och det finns så svaga familjebildningar resulterar ju i detta. Kvinnorna hoppa runt när de är 20-30 år sen vill de bilda familj men då inser männen när de är 30 + att de är attraktiva för kvinnorna i 20-30 år kategorin så då är det inte lika intressant med jämnåriga kvinnor, de har inte tidspressen för att skaffa barn vid den åldern heller. 

    Ett annat problem är att när par sen får barn så kräver samhället att båda parter jobbar och samtidigt som inte alla kan få så mycket hjälp som tidigare generationer fått av föräldrar och övrig släkt.  Detta stressar sönder många småbarnsföräldrarna och leder i slutändan till många skilsmässor.  
  • Anonym (Kille34)
    Anonym (Nä) skrev 2015-05-23 21:30:04 följande:
    50-60? Nej du, jag vill inte riskera att folk tror att jag är ute med pappa när jag går hand i hand med min man.
    Fast det är ju knappast någonting konstigt att en 50 årig man är med en 34 årig kvinna. Tror inte det är så vanligt att 34 åringar går hand i hand med sin pappa.
  • Anonym (Kille34)
    Anonym (Nä) skrev 2015-05-23 21:46:11 följande:
    Jag attraheras iaf inte av gubbar i den åldern. Jag vill ha en jämnårig +/- några år. Jag fattar inte varför du anser att jag ska välja någon jag inte attraheras av, men själv ska du ha en tjej på 20-25 helst? Eh? Jag tycker inte att män är speciellt attraktiva i den åldern faktiskt.
    ? För att kvinnor i 25 årsåldern gärna vill vara med män som är 30-35. Om du nu så enkelt kan få nån i din ålder hade du väl inte skapat den här tråden eller?
    Heter tråden "hej kvinnor som är 34 år kan välja och vraka bland jämnåriga män ?" Det är väl uppenbart att inte alla kvinnor som är 34 år måste bli tillsammans med en 50 årig man. Men faktum är att de flesta tjejer är attraktiva mellan 20-25 medans många av dessa tappat det när de är 34. Medans många män blivit mer attraktiva på grund av ökad mental mognad och stabilare ekonomi utan någon negativ fysisk förändring. Jag förstår en del kanske ogilla vill att det ska vara så men det är att sätta på blindlappar att förneka att det stämmer.
  • Anonym (Kille34)
    Anonym (Nä) skrev 2015-05-23 21:57:16 följande:
    Varken Brad Pitt eller David Beckham är attraktiva i mina ögon.

    Håller inte med dig om att äldre män är mer attraktiva heller. Isf hade jag ju inte haft några problem att hitta någon äldre attraktiv.
    Om du på allvar tycker det så ljuger du, är förvirrad eller har helt orimliga krav. Kan ju köpa att du kanske anser att du måste fysiskt träffa en person för att känna attraktion men om du anser att dessa är ointressanta även om du skulle umgås med dem är det ju löjligt och bara visar varför du är singel.
  • Anonym (Kille34)
    Anonym (Nä) skrev 2015-05-23 22:08:05 följande:
    Ok, men jag valde bort män över 30 när jag var 20-25. Det gjorde även många av mina kvinnliga vänner. Tror knappast att vi var de enda. Det är väl därför alla män sitter här och gapar om att inga kvinnor (läs; mellan 20-25) svarar på meddelanden på dejtingsajterna.
    Även om det är så att männen som är 30+ jagar 20 åringarna och inte alltid får dem så lär ju inte det hjälpa dig. Om man inte hittar nån med de krav man har så får man sänka kraven, vill man inte det får man vara singel.
  • Anonym (Kille34)

    uberhumor.com/sadly-true-8     Kan väl vara tänkvärt för de som inte tycker Brad Pitt och David Beckaham är tillräcklig attraktiva, inte min typ liksom, jag gillar mer muskulösa killar...

  • Anonym (Kille34)
    Anonym (Nä) skrev 2015-05-23 22:24:07 följande:
    Precis.

    Jag vill ha någon som tar hand om sitt yttre och håller sig i form. Varför ska jag komma dragandes med en oformlig gubbe med flint när jag själv är en vältrimmad storlek 34? Jag skulle inte tolerera något jäkla chips- eller pizzaätande, har inget gemensamt med en sådan person.
    Ha Ha så otroligt komiskt. Många av oss killar försöker nog vara lite smådryga här, iallfall jag. Men ändå är det du som kommer fram som den mer osympatiska. Det positiva är ju att du i sådana fall kan jobba men din attityd, det kanske inte är det yttre som är problemet ändå...
  • Anonym (Kille34)
    Anonym (Nä) skrev 2015-05-23 22:38:48 följande:
    Nitar? Vad menar du? Jag har alltid fallit för ordentliga och lugna killar, så jag fattar inte vad du försöker antyda. Jag avskyr badboyidealet med skägg, tatueringar osv.
    Ok, Så skägg, tatueringar, Brad Pitt, David Beckham, Chips, Pizza, 50 åringar går bort. Just det killar utan magrutor var det med...
  • Anonym (Kille34)

    Ååå detta mysterium, varför hittar jag ingen kille.. jag har nästan inga krav

Svar på tråden Sabla gnäll om att "killar kan minsann inte få tjejer lika lätt".