Inlägg från: Anonym (trådstartare) |Visa alla inlägg
  • Anonym (trådstartare)

    Vill min sambo separera?

    Ja han har varit knäpp innan också men nu verkar det som att det brunnit ordentligt. Fick skäll igår för att rabatterna var orensade (konstigt? Fött barn om du minns?).

    Och att jag sköter barn räknas inte. Det kan vi också dela på. Renovera en kväll var. Visst det går väl. Förutom att jag inte får hjälp tunga lyft.då ber han mig ringa en kompis istället (han är helt allvarlig och det har hänt innan flera gånger).

  • Anonym (trådstartare)
    Anonym (D) skrev 2015-05-25 12:10:18 följande:

    Men varför erbjuder du dig inte att turas om med att ta hand om ert barn så att ni båda kan hjälpa till med renoveringen?


    Jag har erbjudit det såklart. Det är ett gemensamt projekt. Problemet är att han inte accepterar att jag inte kan vissa saker. Om jag kör fast och frågar om råd om han är i rummet bredvid, vägrar han hjälpa. Tipsen jag får är; googla, ring en vän. Sen får jag höra att jag är osjälvständig och allt jag hittills gjort förkastar han p g a att jag fått råd och hjälp. Då är det inte jag som gjort något utan den som lyft in materialet tex.
  • Anonym (trådstartare)
    Miss Skywalker skrev 2015-05-25 12:21:00 följande:

    Ok man kan undra varför du valde honom till pappa men nu är det ju försent.. Anta erbjudandet. Ngt säger mig att han kommer ångra sig ganska snabbt..


    Knäpp i perioder och jag blev gravid när han var i sitt goda tillstånd om vi säger så.
  • Anonym (trådstartare)
    Sirling skrev 2015-05-25 12:11:40 följande:

    I sådana fall borde du komma med ett motbud om ersättning för förlorad inkomst och pensionsinbetalningar när du är föräldraledig/vabbar mm - det låter ju helt knäppt! Han ser er uppenbarligen inte som en familj/ett team där man drar sitt strå till stacken på olika sätt.

    När jag var höggravid fick ingen av oss fingret ur att avsluta ett påbörjat målarprojekt. Då hyrde min man in målare för att slutföra det hela, för att jag skulle få lite lugn och ro inför födseln.


    Man är ju ganska mör som höggravid :) Jag tror att vi ser olika på att vara familj. Han hade lite planer på att vi skulle byta till lägenhet. Då skulle han kunna bygga ett eget hus åt sig ssjälv på sidan om. Känns också sådär.. Jag är verkligen inte lat utan tar gärna i.men ibland behöver man hjälp och just nu med en nyfödd hamnar hammaren på sista plats; )
  • Anonym (trådstartare)
    Anonym (D 2) skrev 2015-05-25 12:55:01 följande:

    Om du var drivande när det gäller husköpet så kan jag faktiskt förstå att han är sur. Det är inte juste att ta för givet att han ska göra grovjobbet för att uppfylla din husdröm.


    Det stämmer inte. Ingenting faktiskt av dina antaganden:) Men om det varit så håller jag med. Inte schysst.
  • Anonym (trådstartare)
    Anonym (D 2) skrev 2015-05-25 14:10:34 följande:

    Vad bra! Då kanske ni i alla fall har samma mål, och det underlättar ju en hel del. I vilket skick är huset? Är det möjligt att leva med det som det är eller är det mycket som verkligen måste fixas nu för att det ska funka? Jag tänker att ni kanske kunde ta några månaders paus från renoveringen och bara vara mamma-pappa-bebis.


    Huset är i bra skick. Det är bara renovering för att det ska bli fräscht det handlar om. Har föreslagit det men blir bara sura miner. "Vem fan orkar vara i det här äckel köket sex månader till".
  • Anonym (trådstartare)
    Anonym (Pucko?) skrev 2015-05-25 14:00:50 följande:

    Familjerådgivning var också något jag tänkte på när jag läste detta. Fattar han vilket jobb din kropp har gjort och fortfarande gör? Helt galet det han kräver av dig! Lyfter du tungt kan kroppen gå sönder! Bråck, framfall, inkontinenl osv. Ovanligt men direkt farligt!

    Sen är man bra på olika saker, om han kan vissa samning taem reflera timmaroch inte du, då är det väl självklart att han visar hur man gör! Inte att du ska behöva "ringa en vän". Vad är hans bild av att vara en familj? Att man "sätter dit" varandra?

    Sen är det inget konstigt att bebisen tar mycket tid i början. Jag var helt låst länge! Bröstet var det enda som dög för våran bebis, och sov hen så var det i en vagn som rörde sig eller på mig.


    Ja.. jag har haft sådana smärtor så jag inte kunnat gå. Detta har ju retat gallfeber på stackarn.. han blir rent av arg och kallar mig fula saker för att jag haft problem efter förlossningen. Starka människor har inte en svag kropp.och svaga människor orkar han inte med. Kanske därför han vill ha mig att prestera i renovering också. Förutom hela hushållet, alla barn och rehabilitering.. Vem vet..
  • Anonym (trådstartare)
    Anonym (D) skrev 2015-05-25 15:07:27 följande:

    Men nu har du väl inte så ont att du inte kan göra saker i renoveringen medan han tar hand om ert barn?


    Nej jag kan sitta på en stol och jobba. Om det är nu är prio fyra veckor efter förlossning. Vilket jag inte tycker. Var sak har sin tid och jag må ju bli bättre! Ska jag erbjudas att bli utköpt från mitt hus för det?!
  • Anonym (trådstartare)
    Anonym (D) skrev 2015-05-25 15:21:00 följande:

    Finns det inga sysslor alls du kan göra medan han jobbar och gör renoveringen ??


    Vart vill du komma?
  • Anonym (trådstartare)
    Anonym (D) skrev 2015-05-25 15:26:07 följande:

    Att han kan väl inte göra alla sysslor där hemma och samtidigt jobba heltid ?


    Hahaha!
Svar på tråden Vill min sambo separera?