Inlägg från: Anonym (svårt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (svårt)

    Jag tror pappan gör mitt barn illa..

    Fel kategori, men hittade inget passande. Handlar inte om misshandel men
    jag tror min 8 årings pappa utsätter hen för sexuella övergrepp. Vi har varit separerade länge och har urusel kontakt. Men under den tiden vi var tillsammans när hen var bebis så märkte jag avvikande saker, inget jag skulle våga anmärka men kändes ändå konstigt. Hen berättade även att hen blivit "smörjd" i underlivet vid 5 års ålder och att pappan brukade göra så. Jag frågade varför han brukar göra det på hen men då fick jag igång världens bråk. Verkade känsligt!
    Nu för ett halvår sen har hen börjat ta på sig själv, HELA tiden. I soffan, i min säng.. konstant. Iofs i "smyg", men jag ser vad hen gör och jag får säga till. Det känns för tidigt att vara så medveten och så "sexuell". Hen berättade även att pappan inte alltid sover med resten av familjen utan brukar sova hos hen ibland. Jag känner på mig att det är någonting som har hänt eller händer när hen är hos pappan! Men jag vet inte hur jag ska gå tillväga, att prata med pappan är uteslutet och vad skulle jag säga till mitt barn? Finns ingen fråga att ställa känns det som.

  • Svar på tråden Jag tror pappan gör mitt barn illa..
  • Anonym (svårt)

    Nej, jag kan inte prata med pappan. Att lirka ur något ur barnet känns i princip omöjligt, hen är smart och uträknad. Tror barnet dessutom är rädd för sin pappa, har det hänt något i skolan så kan hen säga "åh hoppas inte pappa får reda på det här". Om jag skulle ringa socialen, vad ska jag säga? Och vad ska jag säga till barnet/pappan, om hen skulle få gå till psykolog? Och är det verkligen rätt när det här är något jag inte har några bevis för? Om något hänt, tror jag det blir svårt att få fram det då barnet verkar ha sådan stor respekt för pappan.

    skulle uppskatta om någon som har/haft barn i samma ålder, ifall det är normalt att "hålla på" flera ggr om dagen i opassande situationer? Sist barnet sov i min säng vaknade jag på morgonen av att hen låg och tog på sig själv under täcket, så jag sa "men vad gör du?!!" var en blöt fläck på lakanet. Jag blir så galet äcklad!! Känns inte normalt någonstans!!

Svar på tråden Jag tror pappan gör mitt barn illa..