Inlägg från: Anonym (7och 8åring) |Visa alla inlägg
  • Anonym (7och 8åring)

    Jag tror pappan gör mitt barn illa..

    Anonym (svårt) skrev 2015-05-26 02:05:53 följande:

    Nej, jag kan inte prata med pappan. Att lirka ur något ur barnet känns i princip omöjligt, hen är smart och uträknad. Tror barnet dessutom är rädd för sin pappa, har det hänt något i skolan så kan hen säga "åh hoppas inte pappa får reda på det här". Om jag skulle ringa socialen, vad ska jag säga? Och vad ska jag säga till barnet/pappan, om hen skulle få gå till psykolog? Och är det verkligen rätt när det här är något jag inte har några bevis för? Om något hänt, tror jag det blir svårt att få fram det då barnet verkar ha sådan stor respekt för pappan.

    skulle uppskatta om någon som har/haft barn i samma ålder, ifall det är normalt att "hålla på" flera ggr om dagen i opassande situationer? Sist barnet sov i min säng vaknade jag på morgonen av att hen låg och tog på sig själv under täcket, så jag sa "men vad gör du?!!" var en blöt fläck på lakanet. Jag blir så galet äcklad!! Känns inte normalt någonstans!!


    Jag har en 8åring och en 7åring och ingen av dom beter sig så. Jag skulle prata med soc om jag var du. Låter inte normalt nej.
Svar på tråden Jag tror pappan gör mitt barn illa..