• Ego Lovers

    Jag tror pappan gör mitt barn illa..

    Anonym (var säker) skrev 2015-05-26 08:31:48 följande:

    Att smörja underlivet på ett barn även i femårsåldern är ju inget konstig. Dom har precis börjat torka sig själva och blir lätt röda och irriterade. Då smörjer man.

    Att ett barn i den åldern onanerar är heller inget konstigt. Att hen gör det öppet är väl för att ingen sagt åt hen att man gör sånt när man är ensam och ifred.

    När du säger ifrån och skuldbelägger barnet för att utforska son kropp och det som känns skönt förstör du ju grunden för barnets framtida sexuella medvetenhet. Det är inte sexuellt för barnet utan bara väldigt skönt och det som är skönt brukar vi människor vilja göra ofta. Dessutom är det INTE fel att onanera!

    För mig låter det som att du har en rätt låst syn på kroppen och på sexualitet vilket gör att du ser varningssignaler i helt vanliga situationer och företeelser. Baserat på vara det du berättar här är det inga sexuella övergrepp som pågår. Tänk dig för innan du anmäler. Det är ditt barns far du kommer utsätta för ett helvete och därmed även förstöra barnets relation med sin pappa. Det gör man inte för att man "har en känsla" men inga som helst bevis eller ens antydan till bevis.


    Håller med dig i ditt inlägg. Alla är sexuella varelser och alla tar sig på sitt kön men ju äldre man blir så förstår man att det är något privat och säger man inte till barnet att detta får du göra när ingen annan ser och ingen annan får röra din kropp om inte du vill så lär sig barnet att röra vid sin kropp är skam. Att barnet ligger ensam i sängen och pillar och föräldern kommer in betyder ju att föräldern stör i något väldigt privat och borde ha knackat först. Har mina barn varit äldre än tre och dragit sig på snoppen eller tagit sig för snippan utan att vara kissnödiga har jag sagt att de får göra det när ingen ser på. Mamma vill inte se det och man gör sådant när man är själv på sitt rum.

    Sedan har jag även tagit upp att ingen får ta på deras snopp eller snippa om det inte är för att torka efter de har kissat och bajsat eller om man ska duscha och tvättar med lite olja på en tvättlapp. Då lär sig barnen att det är fel om andra rör deras kön och det blir lättare för dom att säga till att något sådant har inträffat. Och det gör det lättare för barnen att vända sig till den föräldern som förmedlat budskapet om något skulle ha inträffat.
  • Ego Lovers
    Anonym (ABC) skrev 2015-05-26 07:47:05 följande:
    Det är mindre vanligt att det blir blöta fläckar på lakanen av flickors pillande på sina kroppsdelar än av pojkars pillande...

    Soc är bara ett gäng klantar. Gör en polisanmälan och låt proffs utreda.
    Små pojkar i 7-8 års åldern ejakulerar inte. Har man läst det minsta lilla om kroppen så vet man det. Isf har ungen kissat på sig. Och det kan även en flicka göra. Däremot har flickor flytningar hela livet även som liten liten bebis.
Svar på tråden Jag tror pappan gör mitt barn illa..