Inlägg från: Anonym (neej) |Visa alla inlägg
  • Anonym (neej)

    Kondomen sprack/ensam i förhållandet

    Är det bara jag som är så trött på att det alltid är vi kvinnor som får ta ansvar för att man skyddar sig? Jag har då aldrig stött på en kille som brytt sig, och jo jag har dejtat normala killar som anses vettiga. Är cirka 25år. Killarna bryr sig inte, för de vet att i slutändan måste alltid tjejen ta tag i det ändå.

    Trodde att det skulle bli annorlunda i mitt nuvarande samboförhållande, men nej. Vi är båda 25år. Pga att jag inte kunde ha kvar mitt förra preventivmedel så får vi köra kondom ett tag tills jag (ja, jag ensam) bestämt vad jag vill ha sedan. Igår sprack kondomen och han kom i mig. Direkt igår mådde jag dåligt och även idag, men han förstår inte varför. För mig är det som att räkna ut 1+1, men han konstaterade bara att kondomen sprack, sedan var det inget mer med det. Idag sa han att "det finns ändå inget jag kan göra åt det nu." Jo, du kan för det första förstå att jag blir orolig och rädd, för det andra kan du hjälpa mig att skaffa dagen-efter. Men killar verkar ha noll koll på sånt här, eller inte bry sig? Varför? För att det inte drabbar er själva? Men det drabbar ju mig och vi lever ihop, förstår inte hur man kan vara så egoistisk i så fall. Har det att göra med att ni tidigare legat runt och inte behövt bry er, och därför låter tjejen ta allt ansvar i förhållande med?

    Jag vill gärna höra hur ni killar tänker. Jag är trött på att behöva ta allt ansvar bara för att det handlar om min kropp, och dessutom få noll förståelse över att jag är orolig och ledsen idag..

  • Svar på tråden Kondomen sprack/ensam i förhållandet
  • Anonym (neej)
    Nenne666 skrev 2015-05-26 13:02:22 följande:
    Du kan väl gå ner till Apoteket och inhandla dessa piller själv? Ju förr desto bättre... Det är väl det enda nibåda kan göra. Att drabba ihop och behöva bli tröstad behöver du ju inte bli. Avvakta tills du får du testat ut dina nya preventivmedel om det ska vara såhär.
    Visst kan jag göra det, men jag ifrågasätter just varför jag ensam sa ta allt ansvar, varför killar har så dålig kunskap/förståelse eller helt enkelt inte bryr sig?
Svar på tråden Kondomen sprack/ensam i förhållandet