Inlägg från: Anonym (BosseLarsson) |Visa alla inlägg
  • Anonym (BosseLarsson)

    pratar med gammalt ragg

    lillejohny skrev 2015-05-27 09:44:34 följande:

    Men samtidigt säger hon att hon älskar mig och hon planerar semsetrar och allt sån tillsammans med mig? Är det bara för att för mig bakom ljuset eller vad? Sen så säger vänni orna gennes att hon har varit singel så länge att det tar tid för henne att vänja sig men det är väll bara tidernas bs?


    Ja, det är skitsnack. Vad hon håller på med är att gå över gränsen, speciellt när hon aldrig visar vad de skriver om. Tycker inlägg #2 låter vettigt, i alla fall de delarna om att avbryta det hela. Hon verkar vara någon annanstans än i ert förhållande.

    Säga att hon älskar dig och planera semester är billigt, ord är billiga och semester ska väl alla ha ändå så det behöver hon inte stå för. Det är vad hon gör som visar vem hon är, det vill säga en person som döljer saker om andra killar för sin pojkvän. Sedan tillråga på allt har hon tidigare varit otrogen mot pojkvän/vänner?

    ". Hon säger att dom bara är kompisar och att det inte är något mer och tycker jag är löjlig när jag säger att jag inte känner mig bekväm i situationen"

    Klassiskt försvarsknep, hon anklagar dig för att vara löjlig när hon håller på med hemligheter.


    /minor OT


    Finns en blogg om där en kille skriver om sin föredetta och vad hon höll på med, killen höll på att åka in på psyket av allt skit tjejen hittade på som hans magkänsla sa var fel. thezoepost.wordpress.com/
    Lång men ganska intressant läsning.

    /Slut minor OT


    Näe, lämna det där innan det gör jäkligt ont för dig själv. Be henne sedan att fundera på vad hon håller på med.

Svar på tråden pratar med gammalt ragg