• lillejohny

    pratar med gammalt ragg

    Hej alla det är så här att jag (25) och min flickvän (24) har varit tillsammans i ca 3 månader plus ett par månaders dejtande. Till saken hör den att hon har i det sista haft väldigt mycket kontakt på snapchat med sin gammla flamma (det tog slut mellan dom en månad före vi började träffas för att hon va otrogen). Hon säger att dom bara är kompisar och att det inte är något mer och tycker jag är löjlig när jag säger att jag inte känner mig bekväm i situationen över att hn gillar allt han lägger ut på instagram och när jag sitter med så drar hon säg ibland för att öppna snapchaten och hon svarar definitivt aldrig på hans snaps när jag är med. Är detta något jag borde acceptera?

  • Svar på tråden pratar med gammalt ragg
  • lillejohny

    Men samtidigt säger hon att hon älskar mig och hon planerar semsetrar och allt sån tillsammans med mig? Är det bara för att för mig bakom ljuset eller vad? Sen så säger vänni orna gennes att hon har varit singel så länge att det tar tid för henne att vänja sig men det är väll bara tidernas bs?

  • lillejohny

    magkänslan säger lite olika saker... dels att hon har ett stort behov av bekräftelse och sen så går ju tankarna så klart tankarna lite i det att hon kanske inte har släppt sin gamla flamma helt :( kan ju även va en ren bekräftelse grej och att hon behöver bekräftelse och att han råkar va närmast till hands. men då ser jag inte helt grejen med att gilla allt han lägger upp på tex instagram.

    känns lite som hon gillar mig men inte tänker på vissa saker får mig att känna :/

Svar på tråden pratar med gammalt ragg