Inlägg från: Anonym (TS) |Visa alla inlägg
  • Anonym (TS)

    Vaknade under op..

    Hej! Lång historia kort.. Opererades idag och när jag vaknar kändes det som att jag drömt att hag vaknat under op och såg bara massa folk och kunde inte röra mig eller prata och där tog drömmen slut och jag vaknade på uppvaket.. Jag ringer morsan och berättar om drömmen ich vi skämtar om att det bara är sånt som händer på film osv.. När vi lagt på kommer personal fram till mig och ser sorgset ut nästan och säger: jag ber 100 gånger om ursäkt men det var ingen dröm.. Det var alltså så på riktigt..

    Jag är i chock och bara gråter och gråter och känner mig helt tom.. Jag kommer träffa narkosläkaren i morgon men jag får bara minnet spelar upp sig om och om och om igen. Min värsta mardröm blev sann..

    Men nu undrar jag hur går jag tillväga rent "lagligt" eller vad man ska säga? Jag tänker stt dom får fixa samtalskontakt för detta är inget jag bara kommer kunna släppa men ska jag göra någon slags anmälan eller stämma dom? Eller vad kan jag göra?

  • Svar på tråden Vaknade under op..
  • Anonym (TS)

    Okej, så jag behöver inte göra något?

  • Anonym (TS)
    Anonym (e) skrev 2015-05-27 20:14:10 följande:

    Kände du smärta? Du var inte upprörd när du trodde det var en dröm?


    Jag kände ingen smärta, utan jag kunde inte röra mig eller prata och själva bara grejen skrämmer skiten ur mig.. Jag såg hur de stod med instrumenten och jag tänkte säga något men jag kunde knte..

    Men nä, hade det vart en dröm så är det liksom något som inre hänt, därför hade jag hellre velat ha det som en dröm.. Innan har jag drömt om rosa elefanter liksom.. Men en dröm är dröm. Men när jag fick reda på att det faktiskt var verklighet har allt bara vänts upp och ner.. Jag mår skit och är livrädd.. Jag bara gråter och gråter och bara känner mig rädd. Och minnet går om och om igen.. Jag är ju säkert i chock och hoppas att det kommer lägga sig igen, men just nu önskar jag faktiskt att det hade vart bättre om dom inte sa att det hänt utan stt det faktiskt bara var en dröm...

    Fick du svar på din fråga?
  • Anonym (TS)

    Jag vet att det pågår operationer utan narkos, att folk ligger vakna under operation och det skulle jag absolut kunna göra men bara om jag är förberedd på det.. Men att vakna när man egentligen ska sova gjorde mig jätte rädd! Det är verkligen min största mardröm.. Jag tror att folk som inte vart med im den upplevelsen inte kan förstå hur det känns.. Du kan inte röra dig, inte prata eller något! Jag kunde inte säga "hejhej ! Hur går det för er? Jag ville bara säga att jag vaknat lite.."

    En närstående till mig använde ordet "jag förstår om det var lite traumatiskt" och det sårade mig enormt! För det är det värsta som hänt mig.. Nej, jag kände inget och allt gick bra rent fysiskt men psykiskt känner jag mig totalt nedbruten.. Så för mig är inte detta lite..

    Ich som några säger, det är samma dag och kanske det lugnar sig om några dagar och jag vill inte anmäla för pengar eller sätta någon i skiten men jag vill att de reder ut VAD exakt det var som hände och VaRFÖR.. Jag har så mycket frågor..

Svar på tråden Vaknade under op..