Inlägg från: Anonym (Okej?!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Okej?!)

    Varför är ni kattägare så jävla ignoranta?!

    Anonym (Stina) skrev 2015-05-27 21:28:32 följande:

    Blir galen snart, vad är det med kattägare som bara skiter i sitt ansvar.

    Nu när solen tittar fram vill man ju gärna sitta ute o ha dörren öppen. O min 2åring gillar ju o leka i trädgården, men så fort vi sätter oss ute är det ALLTID en jävla katt som kommer, min dotter tycker det är jättekul, i början va de väl lite roligt, men man får ju säga va försiktigt klappa fint osv osv. Då kom den nån gång bara. Men nu är det

    Vaaaarje dag vi är ute. Nu orkar jag inte hålla koll på vad dottern gör med katten. Råkar hon trampa eller sparka på den får det väl va så. O den försöker springa in heeela tiden. Får sitta med en jäkla vattenspruta nu. Både jag o sambon är allergiska så vi vill absolut inte ha den inne.

    Men ska den hålla på så hela sommaren så överväger jag o doppa makrill i svinstark sås eller spruta tabasco i ögonen på den eller nått. Jag ska fan kunna sitta ute i min egen trädgård utan o "hålla vakt" vad får er kattägare o tro att era katter är välkomna o springa överallt. Varför har ni inte koll på era djur?!!!


    Så du menar alltså att det är helt okej att din dotter sparkar på en stackars liten katt för att DU är trött på att hålla koll på DIN dotter? Det finns utekatter överallt! Och har du problem med det så finns det knep att ta till tex en dosa man sätter upp på huset som utger ett högt pip som bara katter hör och avskyr! Tänk dig för vuxna människa!
Svar på tråden Varför är ni kattägare så jävla ignoranta?!