Inlägg från: Liten till |Visa alla inlägg
  • Liten till

    CB 2-3 i v 5+1

    Hittade en sida igår där det stod vilka hcg nivåer man har ungefär i olika veckor. I v6 har man normalt mellan 1080-54500. Så det kan ju variera ENORMT mycket fast allt är bra. Googla hcg nivåer så hittar du säkert lycka till!

  • Liten till
    AnonymaAnna skrev 2015-05-31 17:54:48 följande:

    Lillytroll: så du tog allså även ett cb på bim +1 (dvs 4+1) som visade 2-3? Känns skönt för då är det precis samma som för mig så då hoppas jag på lika fint resultat :) jag har nu läst ganska mycket om dessa test och sett en hel del bilder, och det verkar som att den slår om till 3+ när de två strecken som är bredvid varandra är lika starka, och det tycker jag typ att mina är så jag hoppas det innebär att jag var precis på gränsen och att ja nu passerat den gränsen även om jag inte tagit något till test än för att bekräft det, jag har fortfarande inte bestämt mig hur jag skall göra..

    Lite till: tack!, jo ja har googlat halvt ihjäl mig och förstått att nivåerna varierar kraftigt, att de inte är samma i urin som blod, och också att testen har en ganska stor felmarginal och överlapp vadgäller 2-3 och3+.. Men det är ändå svårt att inte oroa sig för minsta lilla när man kämpat så länge för att bli gravid, och är livrädd för att något skall fel.. Men ja får hålla tummarna, än så länge mer jag bra och det har inte kommit tillstymmelse till blod så det är ju bra tecken iaf :)


    Jo jag vet. Tyvärr så är man orolig hela tiden :-/

    Jag är i v 34+4 idag, och är fortfarande orolig att något ska hända. Väntade 1 1/2 år på detta syskon, med ett mf på vägen. Men nu är det inte långt kvar i allafall, sen får man fortsätta oroa sig när de väl kommer ut
Svar på tråden CB 2-3 i v 5+1