Inlägg från: Anonym (Anna) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anna)

    Inte bry sig om klädkoden?

    Hon behöver ju inte ha klänning, en lång kjol och topp funkar ju bra, vilket kanske är bekvämare. Själv tycker jag att klänning låter bekvämare än byxor över en gravidstor mage. Antar att det är kvällsbröllop, annars skulle det väl vara mör kostym istället och då är ju kjolen kortare.

  • Anonym (Anna)

    Det verkar vara många av gästerna som inte uppskattar klädkoden? Då kan man ju fundera på hur välvald koden var.

  • Anonym (Anna)
    Anonym (F) skrev 2015-05-30 09:20:58 följande:

    Fast är 3 av 100 verkligen många?

    Hade dom haft klädkoden kavaj kanske 95% hade reagerat. Det är ju ingen här som har någon aning om vilka dom är och i vilka kretsar man rör sig. Det jag däremot vet är att det är helt omöjligt att göra 100 olika individer nöjda med ett beslut.


    Nej 3 av 100 är inte så många. Det framgår inte i ts hur många det gäller men det står att det bara är ts som kommer att respektera klädkoden.

    Jag tänker att om man ska bjuda så många som hundra bör man ha koll på gästernas vanor innan man väljer en så "hög" klädkod så att man vet att de flesta har tillgång till den typ av kläder osv. Men om det bara är tre som känner sig obekväma är det en annan sak.

    Jag tycker att det är oartigt att bara strunta i klädkoden, man bör respektera inbjudan såsom den är. Då är det bättre att tacka nej till festen, vilket är helt ok.

    Sen tycker jag att det är lite av ett undantag med den höggravida,men det finns nog andra bekväma alternativ än långbyxor och tunika.
Svar på tråden Inte bry sig om klädkoden?