• Anonym (ts)

    Hjälp min hund kissar överallt

    Hej, jag har ganska nyligen fått en hund, han är ca 8 månader gammal, allt funkar bra med honom.

    Problemet är att jag igår fick hem hans syster, från samma kull. Hon har antagligen inte fått mycket uppmärksamhet, uppfödaren har en del hundar så att säga.

    Iallafall, hon är inte rumsren, fine det kan jag stå ut med, har plockat undan alla mattor. MEN sen hon kom hit igår har hon både kissat i min säng och i soffan. Jag vet inte hur jag ska hantera det, hon har inte gjort det när jag ser.. Just nu har jag henne instängd i bur, vilket jag såklart inte vill.

    Någon med erfarenhet som kan ge mig lite råd? Tacksam för svar, kommer inte att svara på spydiga och elaka kommentarer!

  • Svar på tråden Hjälp min hund kissar överallt
  • Anonym (ts)

    Har inte hört att det skulle vara olagligt. Hon är frisk. Men jag kan tyvärr inte gå ut med henne 24/7. Hon är nakenhund, o jag fick inte med nå bra kläder till henne. O idag regnar det o blåser, vill inte tvinga ut henne då, jag har gått några rundor men hon har inte kissat ute, och jag kan inte stå o vänta på att hon gör det heller, för då blir hon garanterat sjuk. Jag startade tråden för att få tips på hur jag får henne att inte kissa i sängen och soffan.

  • Anonym (ts)

    Tack för svar zikika, ja det är inte så lätt att veta varför hon håller på så här. Som jag skrev tidigare så har hon antagligen inte fått mycket uppmärksamhet innan. Eftersom hon inte är jätte ung längre blir det lite svårare att träna henne. Försöker skärma av så hon inte har tillgång till min säng och soffa. O till er andra som svarar, lägg ner era attityder! Så jävla typiskt familjeliv, kasta skit på allt och alla.. Väx upp!

Svar på tråden Hjälp min hund kissar överallt