Inlägg från: Anonym (Bruden) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Bruden)

    Du som blir helt röd i ansiktet när du tränar, hur påverkar det dig?!

    Jag blir väldigt lätt knallröd i hela ansiktet när jag tränar. Har faktiskt tyckt att det har varit väldigt jobbigt. Det har till och med fått mig till att inte vilja träna. Det tar ju en bra lång tid innan det försvinner också...

    Jag tycker fortfarande att det är jobbigt.

    Är 27 år nu.

    Hur tycker du att det känns? Skäms du eller struntar du i det?

  • Svar på tråden Du som blir helt röd i ansiktet när du tränar, hur påverkar det dig?!
  • Anonym (Bruden)
    limfi skrev 2015-05-30 19:52:05 följande:

    Jag säger som min dotter: Vem bryr sig?

    Kom igen nu, du tränar ju för din egen skull! Strunta i om du blir röd i ansiktet, det visar väl bara att du har varit väldigt duktig och tagit i?


    Anonym (sad) skrev 2015-05-30 19:54:12 följande:

    Men vad i alla världen spelar det för roll? Så sorgligt att du ens tänker på det. Vad har utseendet över huvud taget för betydelse när man tränar?


    Tack för era fina svar. Jag VET, det är ju löjligt egentligen men jag önskar att jag bara blev sådär lite rödlätt om kinderna som vissa andra blir när de tränar. Jag ser ju inte klok ut så röd blir jag haha.

    Men jag har börjat släppa det lite nu. Har tränat med en PT några gånger nu och då kan jag ju inte komma undan med att bli helt pang-röd. Min PT har inte sagt något om det, och varför skulle hen. Men ändå väntar jag bara på att någon ska säga "oj va röd du är!"
  • Anonym (Bruden)
    Anonym (Rosen) skrev 2015-05-30 19:59:04 följande:

    Jag blir också röd om ansiktet, när jag tränar och hamnar i obekväma situationer. Jag bryr mig inte när jag tränar, däremot undviker jag andra situationer där jag vet att jag kommer rodna.


    Ja jag undviker också andra situationer. Blir väldigt lätt röd i ansiktet och när "rödbetan väl startat" är det svårt att få det att sluta. Jag triggar mig själv då när jag känner att jag blir stressad och börjar skämmas.

    När jag tränar är jag iaf för röd för att det ska kunna synas om jag rodnar eller skäms hehe.
Svar på tråden Du som blir helt röd i ansiktet när du tränar, hur påverkar det dig?!