Inlägg från: Anonym (kusin) |Visa alla inlägg
  • Anonym (kusin)

    Möhippa .. ska man skämmas ?

    Vi ska ha möhippa i sommar för min kusin som ska gifta sig. Jag är inte med och håller i trådarna utan det gör brudens två bästa kompisar. Vi hade första planeringsmötet i fredags då alla fick komma. Efter detta möte är det bara dom två som ska styra. Här fick vi lämna förslag. Jag lämnade förslag så som picknick, äventyrsbana, femkamp på en anläggning här i närheten mm. Alla rynkade på näsan åt mina förslag. De andra kom överens om att det skulle bli champagnefrukost först och sen en hel jävla dag av förnedring för bruden. De ska klä henne i skitfula omatchande kläder och sen ska hon få göra olika saker för att samla pengar. Typ sälja rumpmassage, låtsas vara en häst på stan, sjunga falskt på en stor galleria, strippa mm. Allvarligt? Tycker folk att det är kul? Vad tycker ni? Hur har era möhippor sett ut? Jag skulle seriöst bli arg om mina kompisar tvingade mig att exempelvis hångla med okända killar på stan (som var ett av uppdragen).

  • Svar på tråden Möhippa .. ska man skämmas ?
  • Anonym (kusin)

    Ja jag hade hellre gjort nåt roligt ihop med alla tjejerna... känns ju bara pinsamt att se henne låtsas suga av gurkor mitt i gallerian och såna saker...men det var ju bara jag av 15 tjejer som tyckte att det var pinsamt. De andra tyckte att man "ska skämmas lite"

  • Anonym (kusin)

    Champagnefrukost låter ju ganska mysigt kan jag tycka. Sitta ute i solen och snacka lite skit. Sen skulle var och en ta med en personlig sak som kopplar samman en själv med bruden. Och den idén gillar jag också. Men sen är ju dagen helt oplanerad förutom förnedringstemat då.

  • Anonym (kusin)

    Jag VET att hon hellre skulle typ hoppa bungyjump eller nåt sånt. Men jag tror att hon kommer ställa upp för laget och göra dessa fåniga saker. Själv funderar jag på att bli sjuk lagom till möhippan och sedan bjuda henne på bio/middag/utekväll. Rätt lamt och tråkigt men hellre det än att stå med skämskudden för ansiktet.

  • Anonym (kusin)

    Verkar ju vara fler än jag som har liknande åsikter här :) skönt !

Svar på tråden Möhippa .. ska man skämmas ?